Libnet.ro
UNICEF

13:31

Explozie puternica langa un spital din Benghazi. Cel putin 17 persoane au murit

Antena3 Antena3,
Explozie puternica langa un spital din Benghazi. Cel putin 17 persoane au murit

O masina capcana a explodat intr-o zona aglomerata din preajma celui mai mare spital din Benghazi, Libia. Primele informatii relateaza despre cel putin 17 persoane ucise si mai multe zeci ranite grav, printre. continuă pe Antena3

Explozie puternica langa un spital din Benghazi. Cel putin 12 persoane au murit

O masina capcana a explodat intr-o zona aglomerata din preajma celui mai mare spital din Benghazi, Libia. Primele informatii relateaza despre cel putin 12 persoane ucise si mai multe zeci ranite grav, printre.

Explozie in fata unui spital din Benghazi: 15 persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite

O masina-capcana a explodat, luni, in parcarea spitalului Al-Jala din orasul libian Benghazi, provocand moartea a numeroase persoane, informeaza BBC News. in urma exploziei 15 persoane si-au pierdut viata.

Incendiu violent intr-o uzina dezafectata din Franta: cel putin trei persoane au murit

Trei persoane, doua femei si un copil, si-au pierdut viata in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, relateaza AFP. Potrivit.

Alegeri parlamentare in Pakistan: Cel putin 11 morti in 3 atacuri cu bomba. Prezenta mare la vot in pofida amenintarilor rebelilor talibani

Pakistanezii s-au prezentat in numar mare in prima parte a zilei de sambata la urne, in pofida amenintarilor rebelilor talibani, pentru a vota in alegerile parlamentare considerate istorice pentru consolidarea democratiei din tara. Cel putin 11 persoane au fost ucise in trei atacuri cu bomba la Karachi sud), Peshawar nord-vest) si Mardan in apropiere de Peshawar), comise la cateva ore dupa deschiderea birourilor de votare, transmite AFP.

Alegeri parlamentare in Pakistan: Cel putin 17 morti in 5 atacuri cu bomba. Prezenta mare la vot in pofida amenintarilor rebelilor talibani

Pakistanezii s-au prezentat in numar mare in prima parte a zilei de sambata la urne, in pofida amenintarilor rebelilor talibani, pentru a vota in alegerile parlamentare considerate istorice pentru consolidarea democratiei din tara. Cel putin 11 persoane au fost ucise in trei atacuri cu bomba la Karachi sud), Peshawar nord-vest) si Mardan in apropiere de Peshawar), comise la cateva ore dupa deschiderea birourilor de votare, transmite AFP. UPDATE Alte doua atacuri cu bomba s-au produs sambata in Pakistan, provocand moartea a altor 6 persoane, transmite AFP.

Cel putin 28 de morti intr-o explozie produsa intr-o mina din China

Cel putin 28 de mineri au murit intr-o explozie care a avut loc sambata intr-o mina din provincia chineza Sichuan, relateaza agentia China Noua, citata de CNN.

Ghosn: Piata auto europeana nu va creste cel putin pana in 2016.

Piata auto europeana va parcuge in 2013 un nou an dificil si nu va reveni la crestere cel putin pana in 2016, a declarat presedintele Renault si al Nissan Motor, Carlos Ghosn, la prezentarea rezultatelor financiare ale producatorului japonez de automobile, relateaza Automotive News. Cred ca 2013 va fi dificil si nu anticipez vreo crestere a pietei europene inainte de incheierea planului pe termen mediu, deci nu inainte de 2016 sau chiar mai tarziu, a afirmat Ghosn intr-o conferinta de presa .

iMPUSCATURI in New Orleans. Cel putin 19 raniti.

Cel putin nouasprezece persoane, dintre care doi copii, au fost ranite in timpul unui schimb de focuri care a avut loc duminica in timpul unei defilari de Ziua Mamelor in New Orleans Louisiana, in sudul Statelor Unite), a anuntat politia, potrivit Mediafax. Saptesprezece adulti, precum si un baiat si o fata in varsta de zece ani, au fost raniti in acest schimb de focuri inca inexplicabil, a precizat politia intr-un comunicat. Numeroase persoane au fost ranite de gloantele care au ricosat, .

UPDATE: Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile din Turcia

Update 15:55 - Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile produse sambata intr-un sat din Turcia situat la frontiera cu Siria, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP. Din pacate, avem 13 morti.

Cel putin 13 morti in atentatele produse in Turcia, la frontiera cu Siria

Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile produse sambata intr-un sat din Turcia situat la frontiera cu Siria, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )