Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile din Turcia

Antena3 Antena3,
UPDATE: Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile din Turcia

Update 15:55 - Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile produse sambata intr-un sat din Turcia situat la frontiera cu Siria, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP. Din pacate, avem 13 morti. continuă pe Antena3

Cel putin 13 morti in atentatele produse in Turcia, la frontiera cu Siria

Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile produse sambata intr-un sat din Turcia situat la frontiera cu Siria, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP.

Explozii intr-un sat din Turcia, la granita cu Siria. Cel putin patru persoane au fost ucise

Patru explozii, provocate cel mai probabil de obuze, au avut loc sambata intr-un sat din sudul Turciei, la frontiera cu Siria, anunta postul turc NTV, conform Mediafax. Exploziile au fost provocate de.

Cel putin 20 de persoane au fost ranite in urma unui cutremur de 6,2 din Iran

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 a avut loc sambata dimineata in sudul Iranului, aproximativ 20 de persoane fiind ranite, anunta Centrul american de geofizica USGS), citat de AFP.

Cel putin patru morti si 18 raniti in exploziile produse in Turcia, la frontiera cu Siria

Cel putin patru persoane au fost ucise, iar alte 18 au fost ranite in exploziile produse sambata intr-un sat din Turcia situat la frontiera cu Siria, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP.

Patru explozii in Turcia, la granita cu Siria

Upadte 16:10 Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile produse sambata intr-un sat din Turcia situat la frontiera cu Siria, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP.

Alegeri parlamentare in Pakistan: Cel putin 17 morti in 5 atacuri cu bomba. Prezenta mare la vot in pofida amenintarilor rebelilor talibani

Pakistanezii s-au prezentat in numar mare in prima parte a zilei de sambata la urne, in pofida amenintarilor rebelilor talibani, pentru a vota in alegerile parlamentare considerate istorice pentru consolidarea democratiei din tara. Cel putin 11 persoane au fost ucise in trei atacuri cu bomba la Karachi sud), Peshawar nord-vest) si Mardan in apropiere de Peshawar), comise la cateva ore dupa deschiderea birourilor de votare, transmite AFP. UPDATE Alte doua atacuri cu bomba s-au produs sambata in Pakistan, provocand moartea a altor 6 persoane, transmite AFP.

Alegeri parlamentare in Pakistan: Cel putin 11 morti in 3 atacuri cu bomba. Cetatenii vin la urne in numar mare in pofida amenintarilor rebelilor talibani

Pakistanezii s-au prezentat in numar mare in prima parte a zilei de sambata la urne pentru a vota in alegerile parlamentare considerate istorice pentru consolidarea democratiei din tara, in pofida amenintarilor rebelilor talibani. Cel putin 11 persoane au fost ucise in trei atacuri cu bomba la Karachi sud), Peshawar nord-vest) si Mardan in apropiere de Peshawar), comise la cateva ore dupa deschiderea birourilor de vot, transmite AFP.

Alegeri parlamentare in Pakistan: Cel putin 11 morti in 3 atacuri cu bomba. Prezenta mare la vot in pofida amenintarilor rebelilor talibani

Pakistanezii s-au prezentat in numar mare in prima parte a zilei de sambata la urne, in pofida amenintarilor rebelilor talibani, pentru a vota in alegerile parlamentare considerate istorice pentru consolidarea democratiei din tara. Cel putin 11 persoane au fost ucise in trei atacuri cu bomba la Karachi sud), Peshawar nord-vest) si Mardan in apropiere de Peshawar), comise la cateva ore dupa deschiderea birourilor de votare, transmite AFP.

Alegeri parlamentare in Pakistan: Liga Musulmana, partidul fostului premier Nawaz Sharif, revendica victoria si invita partidele la negocieri/ Cel putin 17 morti in 5 atacuri cu bomba in ziua votului.

STIRE ACTUALIZATA Pakistanezii s-au prezentat in numar mare sambata la urne, in pofida amenintarilor rebelilor talibani, pentru a vota in alegerile parlamentare considerate istorice pentru consolidarea democratiei din tara. !7 persoane au fost ucise in cinci atacuri cu bomba comise la cateva ore dupa deschiderea birourilor de votare, transmite AFP. Potrivit agentiei de stiri, Liga Musulmana PML-N), partidul fostului premier Nawaz Sharif, a revendicat victoria iar Sharif a invitat partidele parlamentare la discutii pentru a solutiona problemele Pakistanului.

CUTREMUR de 6,2 in Iran. Cel putin 20 de persoane au fost ranite.

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 a avut loc sambata dimineata in sudul Iranului, aproximativ 20 de persoane fiind ranite, anunta Centrul american de geofizica USGS), transmite Mediafax. Cutremurul a avut loc la ora 2. 08, ora Romaniei), la 85 de kilometri sud-est de orasul Minab sud), la adancimea de 36 de kilometri. Case din sase sate au suferit avarii dupa seismul urmat de opt replici. Potrivit autoritatilor locale, aproximativ 20 de persoane au fost ranite. Luna trecuta, la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )