Libnet.ro
UNICEF

10:00

Explozie puternica in Mexic: cel putin 19 persoane au decedat, iar alte 40 sunt grav ranite - VIDEO

Antena3 Antena3,
Explozie puternica in Mexic: cel putin 19 persoane au decedat, iar alte 40 sunt grav ranite - VIDEO

Cel putin 19 persoane, inclusiv membri ai echipelor de interventie, au murit, iar alte zeci au fost ranite in urma exploziilor produse la un depozit de artificii din orasul mexican Tultepec. Alejandro Ozuna. continuă pe Antena3

Tragedie in Mexic: Zeci de morti si raniti dupa mai multe explozii la un depozit de artificii(VIDEO)

Mai multe explozii puternice s-au produs la un depozit de artificii din orasul mexican Tultepec, cel putin 19 persoane pierzandu-si viata, iar alte cateva zeci fiind ranite in urma deflagratiilor, informeaza si.

CANICULA face VICTIME: Cel putin 17 morti in provincia canadiana Quebec

Caldura excesiva face victime in Canada. Cel putin 17 persoane au murit in provincia Quebec din cauza unei canicule de la sfarsitul saptamanii trecute, au anuntat miercuri autoritatile sanitare. in.

Cel putin 17 morti din cauza unei canicule in provincia canadiana Quebec

Cel putin 17 persoane au murit in provincia Quebec din cauza unei canicule, in estul Canadei, de la sfarsitul saptamanii trecute, au anuntat miercuri autoritatile sanitare, relateaza AFP.

Siria: Explozie PUTERNICA la un depozit de arme

O explozie puternica a avut loc marti dupa-amiaza la depozit de armament din Siria apartinand militiilor finantate de Iran. Deflagratia s-a produs la un depozit de armament situat in provincia siriana.

Indonezia: Un feribot in care se aflau 140 de persoane s-a scufundat

Un feribot cu aproximativ 140 de persoane la bord s-a scufundat in apropierea coastelor insulei Sulavesi din Indonezia. Astfel, cel putin patru persoane au decedat in urma incidentului, potrivit Mediafax. De.

ATENTAT CU BOMBA in Somalia: Cel putin sapte raniti in urma exploziei

Aproximativ sapte persoane au fost ranite in urma unui atentat cu bomba in capitala Somaliei, Mogadishu. Ofiterul de politie, Abdullahi Hussein, a confirmat atacul in zona Benadir din Mogadishu, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )