Libnet.ro
UNICEF

16:15

Explozie a unei bombe improvizate, in Afganistan. Cel putin sase persoane au murit, 35 au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Explozie a unei bombe improvizate, in Afganistan. Cel putin sase persoane au murit, 35 au fost ranite

Sase persoane au murit si cel putin 35 au fost ranite, luni, in urma unei explozii care a aut loc intr-o piata aglomerata din districtul Darzab, situat in provincia afgana Jawzjan, . continuă pe România Liberă

Cel putin 15 civili au fost ucisi intr-un atac cu drona in Afganistan

Un atac cu drona efectuat de americani in estul Afganistanului s-a soldat cu moartea a cel putin 15 civili si ranireaaltor 13, informeaza BBC News. Guvernul afgan a anuntat ca au fost ucisi mai.

Cel putin 200 de detinuti au evadat dintr-un penitenciar in Brazilia

Cel putin 200 de detinuti au evadat dintr-un penitenciar de minima securitate din Brazilia, ca urmare a unei revolte, dar aproximativ jumatate au fost prinsi in cateva ore.

Cel putin 200 de detinuti au evadat de la o inchisoare din Brazilia

Cel putin 200 de detinuti au scapat joi dintr-o inchisoare de minima securitate din Brazilia, in urma unei revolte, dar aproape jumatate dintre ei au fost prinsi la numai cateva ore de la evadare, au anuntat autoritatile, citate de Reuters.

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc: Germania va participa, cel putin pentru inceput, cu ofiteri de stat major in brigada multinationala din Romania

Romania a obtinut un angajament din partea Germaniei in privinta participarii, cel putin pentru inceput, cu ofiteri de stat major in brigada multinationala. , a declarat ministrul Apararii, Mihnea Motoc, intr-un interviu pentru site-ul cursdeguvernare. ro. Brigada multinationala, ce ar urma sa aiba circa 3. 000 de militari si va fi gazduita in Romania, a fost una din deciziile summit-ului NATO de la Varsovia din acest an, o masura menita pentru sporirea prezentei aliantei in zona sud-estica.

Radu Banciu: Alina Gorghiu, cel putin temporar, a devenit unica. in sfarsit, si-a vazut visul cu ochii dupa demisia lui Vasile Blaga (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Alina Gorghiu a devenit presedinte unic al PNL. Alina Gorghiu, cel putin temporar, a devenit.

Cel putin 50 de persoane au murit intr-o busculada de la un festival religios (VIDEO)

Cel putin 50 de oameni au murit intr-o busculada de la un festival religios din regiunea etnica Oromiya, Ethiopia. Fortele de securitate etiopene au tras focuri de avertizare si au lansat gaze lacrimogene.

Accident cumplit in Venezuela: Cel putin 11 morti si 14 raniti

Cel putin 11 persoane au murit, iar alte 14 au fost ranite dupa ce un autocar s-a rasturnat, vineri, in regiunea Bolivar din Venezuela. Accidentul a avut loc pe soseaua care face legatura intre.

O drona americana a bombardat estul Afganistanului. Cel putin 15 civili au fost ucisi, iar alti 13 au fost raniti

Cel putin 15 civili au fost ucisi, iar alti 13 au fost raniti intr-un bombardament efectuat de o drona americana in estul Afganistanului, acuza Natiunile Unite, potrivit BBC News online. Raidul.

Incendiu intr-un spital din Germania. Cel putin doi morti si 15 raniti

Cel putin doua persoane au decedat si alte 15 sunt ranite din cauza unui incendiu care a izbucnit la un spital din orasul german Bochum, in landul Renania de Nord-Westfalia.

Impact doreste sa construiasca cel putin 4.000 de locuinte, in urmatorii 5 ani, in Capitala

Impact Developer and Contractor, dezvoltator imobiliar privat din tara noastra, vrea sa mai demareze inca patru proiecte rezidentiale in urmatorii cinci ani si sa construiasca cel putin 4. 000 de apartamente in Bucuresti, potrivit reprezentantilor companiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )