Libnet.ro
UNICEF

01:06

Exporturile de grau ale UE, aproape de un nou record

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exporturile de grau ale UE, aproape de un nou record

Uniunea Europeana se apropie de un nou record in ceea ce priveste exporturile de grau, pentru al doilea sezon consecutiv, in contextul in care cursul de schimb favorabil si problemele economice din Rusia ofera statelor din UE sansa sa-si exporte cea mai mare recolta de grau din istorie, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana a inasprit tonul fata de Turcia, in urma unor raiduri ale politiei impotriva presei

Uniunea Europeana a inasprit, marti, tonul fata de Turcia, in urma unor raiduri ale politiei fata de presa, amintind ca progresul negocierilor de aderare depinde de respectarea regulilor democratice,.

Hamas, considerata in continuare organizatie terorista de catre Uniunea Europeana

Miscarea Hamas este considerata in continuare de Uniunea Europeana drept organizatie terorista, astfel ca va face apel la decizia justitiei, anunta Comisia Europeana, citata de AFP. Decizia de astazi.

Saracii Brailei se grabesc sa intre in posesia ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana. Primaria a inceput sa le distribuie de cateva zile

Distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana a inceput de cateva zile la Braila, iar beneficiarii se grabesc sa intre in posesia pachetelor care ii vor ajuta sa aiba ce pune pe masa de sarbatori.

Uniunea Europeana va adopta noi sanctiuni impotriva Crimeii

Uniunea Europeana a cazut de acord asupra inaspririi sanctiunilor asupra investitiilor in Crimeea pentru a viza activitatile de explorare de petrol si gaze naturale rusesti din Marea Neagra si va adopta.

Planul ONU de creare a unor zone de armistitiu in Siria este sustinut de Uniunea Europeana

Ministrii de Externe din Uniunea Europeana, care s-au intalnit la Bruxelles la inceputul acestei saptamani, au anuntat ca sustin planul Organizatiei Natiunilor Unite de infiintare a unor zone de armistitiu in Siria.

Premierul Ucrainei cere ajutor financiar de urgenta de la Uniunea Europeana

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a cerut luni ajutor financiar de urgenta de la Uniunea Europeana pentru tara sa, informeaza EurActiv. Iateniuk sustine ca Executivul de la Kiev depune toate eforturile necesar.

Reuters: Polonia construieste aeroporturi fantoma cu bani de la Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a oferit Poloniei mai mult de 100 de milioane de euro anual pentru a construi cel putin trei aeroporturi fantoma, in regiuni unde nu exista suficienti pasageri pentru a justifica aceste terminale, scrie agentia Reuters.

Saracia ii alunga din tara: un sfert din populatia judetului Botosani a emigrat in Uniunea Europeana

Statistici ingrjioratoare arata un exod fara precedent al botosanenilor in tarile Uniunii Europene. Mai bine de un sfert din populatia judetului a plecat la munca si vrea sa se stabileasca in alte tari. Motivele sunt saracia si lipsa de perspectiva in special in mediul rural. Sate intregi sunt aproape depopulate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )