Libnet.ro
UNICEF

15:01

Extrageri speciale Loto de duminica. Report de peste doua milioane de euro la 6/49

Adevărul Adevărul,
Extrageri speciale Loto de duminica. Report de peste doua milioane de euro la 6/49

Duminica au loc extrageri speciale la jocurile Loteriei Romane, care aniverseaza 107 ani si care anunta ca sansele de castig sunt duble. Pentru tragerea suplimentara Loto 6/49, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 200. 000 lei, premiul cel mare depasind doua milioane de euro. continuă pe Adevărul

Mititelu acuza Primaria Craiova ca a dat mita FRF doua milioane de euro pentru locul din Liga a II-a

Avocatul clubului FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu, Mircea Moise, a declarat, joi, la Judecatoria Sector 2, unde se judeca dosarul dezafilierii gruparii oltene, ca Primaria Craiova ar fi dat mita FRF doua milioane de euro, pentru locul primit de CS U Craiova in Liga a II-a.

Vodafone Germania, victima unei piraterii informatice de amploare: Datele a doua milioane de clienti au fost furate

Vodafone Germania a fost victima unei piraterii informatice de amploare, relateaza BBCNews. Datele persoanale a doua milioane de clienti germani ai operatorului de telefonie mobila, inclusiv coordonatele.

Germania: Atac informatic la Vodafone, date personale a doua milioane de clienti au fost furate

Operatorul de telefonie mobila Vodafone a fost victima unui atac informatic de mare anvergura si datele personale a doua milioane de clienti germani, inclusiv coordonatele lor bancare, au fost furate, a anuntat joi societatea, citata de AFP.

Sanse duble de castig la Loto, duminica: Institutia aniverseaza 107 ani de activitate

Loteria Romana va aniversa, duminica, 107 ani de activitate, prilej cu care vor fi organizate trageri speciale la jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, se arata intr-un comunicat. Astfel, pentru fiecare din.

Peste 3 milioane de copii incep maine scoala. Care sunt noutatile anului scolar

Aproximativ 3,2 milioane de elevi incep luni cursurile noului an scolar 2013 - 2014, in cele peste 7. 000 de unitati de invatamant cu personalitate juridica, de stat si private, din tara. Acestia vor avea parte de cateva schimbari:semestre scolare egale si vacanta de iarna scurtata, evaluari nationale in clasa a II-a, a IV-a si a VI-a, admitere la liceu 70% pe baza mediei de la Capacitate si mai multe simulari pentru examenele nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )