Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce face Alex Bodi pentru Bianca Dragusanu, in spatele casei. Blonda a spus tot

Playtech Playtech,
Ce face Alex Bodi pentru Bianca Dragusanu, in spatele casei. Blonda a spus tot

Anuntata cu surle si trambite, casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu nu se va mai intampla. Dupa despartirea dintre cei doi, au inceput sa apara si alte informatii despre blonda. Unele dintre aceste informatii, sub forma unor poze, au fost publicate, se presupune, de fostul sot Alex Bodi. Alex Bodi ma suna din spatele . continuă pe Playtech

Cu ce o santajeaza Alex Bodi pe Bianca Dragusanu, de fapt. Blonda nu a mai suportat si a recunoscut tot

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt protagonistii unui scandal socant. Acuzatiile blondinei il distrug complet pe Bodi care nu se afla nicidecum intr-o situatie buna din punct de vedere legal. Cum o santajeaza controversatul afacerist pe fosta prezentatoare de televiziune? Cu ce o santajeaza Alex Bodi? Bianca Dragusanu a recunoscut public Bianca Dragusanu da toate .

Secretul intim si rusinos al lui Alex Bodi, dezvaluit de Bianca Dragusanu. Ce nu ii poate oferi, de fapt

Alex Bodi e introdus intr-un alt scandal la care i se adauga noi acuzatii penale. Bianca Dragusanu da toate cartile pe fata si vine inclusiv cu un detaliu intim al barbatului care a condus-o la starea civila. Bianca Dragusanu, dezvaluiri incredibile despre Alex Bodi. Fosta prezentatoare de televiziune e mai decisa decat niciodata sa-si faca .

Adevarul despre pozele in care Bianca Dragusanu e batuta: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu a socat o tara intreaga, dar mai ales pe fanii care i-au fost alaturi pe tot parcursul relatiei sale cu Alex Bodi. Care e adevarul din spatele pozelor in care aceasta e batuta? Adevarul din spatele pozelor in care Bianca Dragusanu e batuta Bianca Dragusanu e pregatita sa mearga pana la capat pentru .

Bianca Dragusanu a publicat imagini tulburatoare dupa bataia primita: M-a snopit

Bianca Dragusanu revine sa clarifice episodul violent din trecut. Aceasta a dat in sfarsit cartile pe fata si a aratat tuturor realitatea din spatele sfarsitului relatiei cu Alex Bodi. Fanii au ramas socati de starea in care se afla aceasta la moment. Bianca Dragusanu a publicat imaginile drmaatice. Cum arata dupa bataia primita de Alex .

Bianca Dragusanu, mesaj cu subinteles pentru Alex Bodi. Afaceristul se va infuria groaznic

Bianca Dragusanu i-a oferit un mesaj aparte fostului partener. Ce i-a scris fosta prezentatoare de televiziune si de ce fanii acesteia cred ca afaceristul s-ar infuria groaznic? Bianca Dragusanu nu a uitat. Ce mesaj cu subinteles i-a lasat lui Alex Bodi? Bianca Dragusanu a invatat deja pe toata lumea cu mesajele aparte si cu subinteles .

Bianca Dragusanu, amenintata crunt de Alex Bodi. Ce imagini socante va publica cu ea, pentru a o umili

Bianca Dragusanu a spus la Teo Show ce se intampla acum in viata ei, dupa ce a publicat imagini cu ea plina de vanatai. Acesta a martursit ca se teme de fostul ei sot si ca el a contactat-o in ultimele zile. Bianca Dragusanu, amenintata crunt de Alex Bodi De cateva zile am senzatia ca .

Bianca Dragusanu a publicat pozele dupa bataia primita de la Alex Bodi: Am un sfat: nu treceti cu vederea agresivitatea!

Bianca Dragusanu a publicat seara trecuta fotografiile dupa bataia primita de la fostui ei sot, Alex Bodi. Vedeta a decis sa publice ea aceste imagini deoarece in presa ar fi aparut o poza cu fata ei desfigurata. Bianca a precizat ca poza in care chipul ei este tumefiat este de fapt dupa o operatie numita blefaroplastie si nu in urma unor violente.

Alex Bodi rupe tacerea dupa imaginile batailor date Biancai Dragusanu: Poate sa faca 50.000 de plangeri

Bianca Dragusanu povestea in urma cu zece luni, pe cand era intr-o relatie cu Alex Bodi, ca a fost snopita in bataie de catre acesta. O pot dezminti, sustinea barbatul. intr-un interviu ulterior, tot el declara ca au existat episoade de agresiune in casa lor, din cauza atitudinii persiflante a blondinei. La putin timp dupa, .

Bianca Dragusanu a publicat fotografii cu fata desfigurata, in urma batailor primite de Alex Bodi (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu a facut primele declaratii dupa ce cateva fotografii in care aparedesfigurata au fost publicate in presa. Vedeta a declarat ca nu este vorba despre o fotografie facuta dupa ce ar.

Bianca Dragusanu a publicat fotografii cu fata desfigurata, in urma batailor primite din partea lui Alex Bodi (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu a facut primele declaratii dupa ce o fotografie in care aparedesfigurata afost publicatain presa. Vedeta a declarat ca nu este vorba despre o fotografie facuta dupa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )