Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bianca Dragusanu a publicat fotografii cu fata desfigurata, in urma batailor primite de Alex Bodi (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Bianca Dragusanu a publicat fotografii cu fata desfigurata, in urma batailor primite de Alex Bodi (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu a facut primele declaratii dupa ce cateva fotografii in care aparedesfigurata au fost publicate in presa. Vedeta a declarat ca nu este vorba despre o fotografie facuta dupa ce ar. continuă pe B1

Bianca Dragusanu a publicat fotografii cu fata desfigurata, in urma batailor primite din partea lui Alex Bodi (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu a facut primele declaratii dupa ce o fotografie in care aparedesfigurata afost publicatain presa. Vedeta a declarat ca nu este vorba despre o fotografie facuta dupa.

Bianca Dragusanu a publicat pozele dupa bataia primita de la Alex Bodi: Am un sfat: nu treceti cu vederea agresivitatea!

Bianca Dragusanu a publicat seara trecuta fotografiile dupa bataia primita de la fostui ei sot, Alex Bodi. Vedeta a decis sa publice ea aceste imagini deoarece in presa ar fi aparut o poza cu fata ei desfigurata. Bianca a precizat ca poza in care chipul ei este tumefiat este de fapt dupa o operatie numita blefaroplastie si nu in urma unor violente.

Bianca Dragusanu a publicat imagini tulburatoare dupa bataia primita: M-a snopit

Bianca Dragusanu revine sa clarifice episodul violent din trecut. Aceasta a dat in sfarsit cartile pe fata si a aratat tuturor realitatea din spatele sfarsitului relatiei cu Alex Bodi. Fanii au ramas socati de starea in care se afla aceasta la moment. Bianca Dragusanu a publicat imaginile drmaatice. Cum arata dupa bataia primita de Alex .

Bianca Dragusanu, desfigurata. A fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum

Sa vezi si sa nu crezi. Bianca Dragusanu a fost desfigurata, pur si simplu. Faimoasa blondina a fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum. Cine a agresat-o fizic pe fosta sotie a lui Alex Bodi. Cum a aparut designerul cu fata umflata si tumefiata. Bianca Dragusanu a fost batuta de Alex Bodi .

Imagini de groaza! Bianca Dragusanu, batuta crunt de Alex Bodi?

Bianca Dragusanu a decis sa puna capat oricaror speculatii referitoare la o imagine in care apare cu fata tumefiata si a facut publice mai multe poze in care este de-a dreptul desfigurata in urma unor batai. Conform datelor care apar in dreptul imaginilor, blonda era intr-o relatie cu Alex Bodi la acea vreme.

Gabi Badalau a inselat-o pe Bianca Dragusanu. Informatii de ultima ora din cuplu

Se pare ca Gabi Badalau nu i-a putut fi fidel nici Biancai Dragusanu, acesta fiind surprins in timp ce petrecea noaptea cu mai multe femei. Bianca Dragusanu, in schimb, nu era acolo! Gabi Badalau a inselat-o pe Bianca Dragusanu Pe Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, sotul Claudiei Patrascanu, inceputul de an i-a prins in Maldive, .

Bianca Dragusanu, decizie radicala dupa despartirea de Gabi Badalau. Ce a facut vedeta

Bianca Dragusanu este din nou o femeie libera, dupa ce a anuntat despartirea de Gabi Badalau, sotul Claudiei Patrascanu, care, recent, a fost surprins in compania mai multor domnisoare, petrecand de zile mari. Bianca Dragusanu, decizie radicala dupa despartirea de Gabi Badalau Astfel ca Bianca Dragusanu l-a scos de la follow pe Gabi Badalau, pe .

Bianca Dragusanu, mesaj cu subinteles pentru Alex Bodi. Afaceristul se va infuria groaznic

Bianca Dragusanu i-a oferit un mesaj aparte fostului partener. Ce i-a scris fosta prezentatoare de televiziune si de ce fanii acesteia cred ca afaceristul s-ar infuria groaznic? Bianca Dragusanu nu a uitat. Ce mesaj cu subinteles i-a lasat lui Alex Bodi? Bianca Dragusanu a invatat deja pe toata lumea cu mesajele aparte si cu subinteles .

Bianca Dragusanu l-a umilit pe Gabi Badalau cu o replica simpla: 3 la 10 lei

Dragostea se face-n minim doi, canta Alex Velea. Gabi Badalau accepta varianta de trei. Simbol deosebit in religia crestina, dar si in ezoterism, semnificatia cifrei a facut obiectul unei inregistrari video postate de Bianca Dragusanu pe contul personal de socializare. Diva a tratat cu ironie evenimentele de cu seara. Replica Biancai Dragusanu dupa ce Gabi .

Claudia Patrascanu, reactie de ultima ora dupa despartirea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau: E rusinos

Claudia Patrascanu vine cu o reactie dupa auzul despartirii celei mai controversate si neasteptate relatii din showbiz-ul romanesc. Ce a spus inca sotia lui Gabi Badalau despre finalul povestii de dragoste dintre acesta si Bianca Dragusanu? Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au despartit. Reactia Claudiei Patrascanu Fanii fostei asistente pacatoase sunt socate de noua veste, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2137 seconds )