Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bianca Dragusanu a publicat pozele dupa bataia primita de la Alex Bodi: Am un sfat: nu treceti cu vederea agresivitatea!

Antena3 Antena3,
Bianca Dragusanu a publicat pozele dupa bataia primita de la Alex Bodi: Am un sfat: nu treceti cu vederea agresivitatea!

Bianca Dragusanu a publicat seara trecuta fotografiile dupa bataia primita de la fostui ei sot, Alex Bodi. Vedeta a decis sa publice ea aceste imagini deoarece in presa ar fi aparut o poza cu fata ei desfigurata. Bianca a precizat ca poza in care chipul ei este tumefiat este de fapt dupa o operatie numita blefaroplastie si nu in urma unor violente. continuă pe Antena3

Bianca Dragusanu a publicat imagini tulburatoare dupa bataia primita: M-a snopit

Bianca Dragusanu revine sa clarifice episodul violent din trecut. Aceasta a dat in sfarsit cartile pe fata si a aratat tuturor realitatea din spatele sfarsitului relatiei cu Alex Bodi. Fanii au ramas socati de starea in care se afla aceasta la moment. Bianca Dragusanu a publicat imaginile drmaatice. Cum arata dupa bataia primita de Alex .

Bianca Dragusanu, decizie radicala dupa despartirea de Gabi Badalau. Ce a facut vedeta

Bianca Dragusanu este din nou o femeie libera, dupa ce a anuntat despartirea de Gabi Badalau, sotul Claudiei Patrascanu, care, recent, a fost surprins in compania mai multor domnisoare, petrecand de zile mari. Bianca Dragusanu, decizie radicala dupa despartirea de Gabi Badalau Astfel ca Bianca Dragusanu l-a scos de la follow pe Gabi Badalau, pe .

Bianca Dragusanu a publicat fotografii cu fata desfigurata, in urma batailor primite de Alex Bodi (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu a facut primele declaratii dupa ce cateva fotografii in care aparedesfigurata au fost publicate in presa. Vedeta a declarat ca nu este vorba despre o fotografie facuta dupa ce ar.

Bianca Dragusanu a publicat fotografii cu fata desfigurata, in urma batailor primite din partea lui Alex Bodi (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu a facut primele declaratii dupa ce o fotografie in care aparedesfigurata afost publicatain presa. Vedeta a declarat ca nu este vorba despre o fotografie facuta dupa.

Cum trece Bianca Dragusanu peste despartirea de Gabi Badalau. Vedeta a povestit tot

Sunt implinita din toate punctele de vedere. Viata mea merge in directia aia in care trebuia sa mearga de mai mult timp, spunea Bianca Dragusanu in ianuarie, dupa ce s-a intors din vacanta din Maldive pe care a petrecut-o alaturi de Gabi Badalau. Da, ma marit pentru a treia oara, a continuat blondina, punand paie .

Bianca Dragusanu, mesaj cu subinteles pentru Alex Bodi. Afaceristul se va infuria groaznic

Bianca Dragusanu i-a oferit un mesaj aparte fostului partener. Ce i-a scris fosta prezentatoare de televiziune si de ce fanii acesteia cred ca afaceristul s-ar infuria groaznic? Bianca Dragusanu nu a uitat. Ce mesaj cu subinteles i-a lasat lui Alex Bodi? Bianca Dragusanu a invatat deja pe toata lumea cu mesajele aparte si cu subinteles .

Bianca Dragusanu l-a umilit pe Gabi Badalau cu o replica simpla: 3 la 10 lei

Dragostea se face-n minim doi, canta Alex Velea. Gabi Badalau accepta varianta de trei. Simbol deosebit in religia crestina, dar si in ezoterism, semnificatia cifrei a facut obiectul unei inregistrari video postate de Bianca Dragusanu pe contul personal de socializare. Diva a tratat cu ironie evenimentele de cu seara. Replica Biancai Dragusanu dupa ce Gabi .

Bianca Dragusanu, desfigurata. A fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum

Sa vezi si sa nu crezi. Bianca Dragusanu a fost desfigurata, pur si simplu. Faimoasa blondina a fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum. Cine a agresat-o fizic pe fosta sotie a lui Alex Bodi. Cum a aparut designerul cu fata umflata si tumefiata. Bianca Dragusanu a fost batuta de Alex Bodi .

Imagini de groaza! Bianca Dragusanu, batuta crunt de Alex Bodi?

Bianca Dragusanu a decis sa puna capat oricaror speculatii referitoare la o imagine in care apare cu fata tumefiata si a facut publice mai multe poze in care este de-a dreptul desfigurata in urma unor batai. Conform datelor care apar in dreptul imaginilor, blonda era intr-o relatie cu Alex Bodi la acea vreme.

Informatii noi de la petrecerea ilegala a vedetelor din Bucuresti. Bianca Dragusanu: Eu am pus niste imagini in care asta vreau sa vaspun, ca era distantare

Amenzi de 153 de mii de lei s-au dat la petrecerea vedetelor de sambata noaptea la care au fost Bianca Dragusanu si Adi Minune. Si este numai una dintre cele trei party-uri intrerupte de Politie. in alt loc, un club de fite din Capitala, chefuiau Puya, Antonia si Alex Velea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )