Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce facea Ariel Chis inainte de a ajunge cel mai USRist dintre USRisti

Antena3 Antena3,
Ce facea Ariel Chis inainte de a ajunge cel mai USRist dintre USRisti

Apar noi informatii despre trecutul lui Ariel Chis, cel care se afla pana astazi pe lista candidatilor USR la Consiliul General al Capitalei. continuă pe Antena3

VIDEO Ariel Chis, candidat USR pentru Consilul General al Capitalei, clip de campanie ciudat: Sunt Mica Sirena, cam oligofrena

Ariel Chis, al doilea pe lista de candidati ai USR pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), apare intr-un controversat videoclip, ironic la adresa prenumelui sau. Membri ai partidului au precizat pe retelele de socializare ca filmuletul este mai vechi si ca a fost distribuit pe un grup intern al USR pentru amuzamentul colegilor.

Ariel Chis, fostul membru PSD care acum vrea sa fie consilier general din partea USR, are o melodie bizara de campanie: Sunt Mica Sirena, cam oligofrena. Chis, pis, lapte gris... (VIDEO)

Pe Internet a inceput sa circule un videoclip cu Ariel Chis, fost membru PSD - actual numar 2 pe lista cu care USR candideaza la Consiliul General Bucuresti, despre care el insusi spune ca ar fi dedicat.

VIDEO Confruntat cu un val de ironii, Ariel Chis se retrage de pe lista candidatilor USR la Consiliul General al Capitalei

Ariel Chis, locul doi pe lista candidatilor USR la Consiliul General al Municipiului Bucuresti, a anuntat, vineri, ca se retrage, dupa ce in mediul online a devenit viral un clip in care acesta canta Eu sunt Ariel, coada de purcel, scrie Mediafax.

Ariel Chis, candidat USR la Consiliul General al Capitalei, s-a retras: Sunt linsat mediatic. Multumesc celor care ma incurajeaza

Ariel Chis, aflat pe lista candidatilor USR la Consiliul General al Capitalei, a anuntat vineri ca se retrage din cursa, dupa ce clipul sau de campanie a ajuns in vizorul internautilor, care nu l-au privit deloc cu ochi buni.

Ariel Chis s-a retras din lista USR pentru Capitala: Ultimul lucru pe care mi l-am dorit a fost sa aduc prejudiciu de imagine USR-ului

Ariel Chis a anuntat vineri ca s-a retras din lista de candidati ai USR pentru Consiliul General al Capitalei, precizand ca nu vrea sa aduca prejudicii de imagine partidului. Zilele trecute, dupa ce USR si-a anuntat lista de candidati, presa a scris ca acesta a fost o perioada membru PSD. Ieri, pe retelele sociale a aparut un clip intern din timpul campaniei Fara Penali, in care acesta face remarci haioase vizavi de numele sau.

Ariel Chis isi retrage candidatura de la Consiliul General al Capitalei: Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodata a fost sa aduc un prejudiciu de imagine USR-ului! (VIDEO)

Ariel Chis a anuntat ca isi retrage candidatura de la alegerile pentru Consiliul General al Capitalei dupa ce un clip electoral a starnit reactii hilare in spatiul public. in doar cateva zile, clipul in.

Cel mai sangeros atac din Kabul, de la semnarea acordului de pace dintre SUA si talibani: Cel putin 27 de persoane decedate si alte 55 ranite

Oameni inarmati au descins la o ceremonie din capitala Kabul, vineri, omorand cel putin 27 de persoane, in cel mai sangeros atac din capitala Afganistanului de la momentul in care SUA ajungeau la un acord privind.

Bucurie mare pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman. Cel mai important eveniment

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, actorii din Sacrificiul: Alegerea, de pe Antena 1, au trait recent un moment unic, pe care artista l-a numit simplu: cel mai important eveniment. Cel mai important eveniment pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman implinesc opt ani de relatie. Actrita care o interpreteaza pe Iris .

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

Acest site te protejeaza de virusuri in cel mai enervant mod

Acest site ar putea fi cel mai util instrument din aceasta perioada prin care sa te poti proteja ceva mai bine de virusuri. Epidemia de coronavirus ne-a facut in ultima perioada ceva mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )