Libnet.ro
UNICEF

22:45

Facebook a cazut in Romania si in mai multe tari

Antena3 Antena3,
Facebook a cazut in Romania si in mai multe tari

Vineri dupa-amiaza, Facebook a avut probleme tehnice si utilizatorii de PC-uri si laptopuri nu au putut sa-si acceseze conturile. Probleme au avut internautii din Europa. Cei care au vrut sa acceseze reteaua . continuă pe Antena3

Romania raporteaza mai multe organe transplantate, decat prelevate in mod legal. Expert: Aceasta diferenta ar trebui sa ridice semne de intrebare autoritatilor(VIDEO)

Romania raporteaza catre Organizatia Mondiala a Sanatatii mai multe organe transplantate, decat prelevate in mod legal. Informatia a fost prezentata, in cadrul emisiunii Se intampla acum, de.

Stirile ProTV: Ce pedeapsa risca tanarul din Arad care a infectat mai multe femei cu HIV

O descoperire terifianta pune pe jar autoritatile din Arad. Mai multe tinere, inclusiv minore, ce au avut de-a face cu un barbat de 30 de ani purtator al virusului HIV trebuie sa-si faca urgent analizele, inspaimantate de gandul ca au fost contaminate.

Facebook, picat: cat de mari au fost problemele in Romania

Facebook a avut probleme grave in Europa pe 27 septembrie. Mai multe tari au fost afectate, printre care si Romania. 03Dificultatile Facebook au fost remediate. Utilizatorii.

YouTube si Instagram, platformele pe care circula cele mai multe imagini menite sa manipuleze utilizatorii studiu

Succesul fotografiilor si videoclipurilor devenite virale alimenteaza manipularile prin retelele de socializare si platforme online. Focusul manipulatorilor se concentreaza in speical pe YouTube si Instagram, in ultima perioada, chiar daca Facebook ramane principala sursa, sustine un grup de cercetatori de la Oxford, potrivit Reuters.

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara: Pana cand e valabil avertismentul

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati. Conform prognozei,.

VIDEODoi cetateni ai romani, retinuti in Republica Moldova dupa ce au racolat mai multe tinere pentru practicarea prostitutiei in Romania

Doi cetateni ai Romaniei, in varsta de 31 si 58 de ani, au fost retinuti in fragrant delict pe traseul Leuseni, in timp ce insoteau trei tinere din Republica Moldova, cu varste cuprinse intre 21 si 29 de ani, in drum spre Romania, pentru practicarea prostitutiei pe teritoriul Romaniei. Tinerele erau transportate cu microbuzul de cursa Chisinau-Bucuresti.

Cutremur in Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite

Opt persoane au fost ranite usor si doua moschei au fost avariate in urma unui seism cu magnitudinea de 5,7 produs joi in Istanbul, la doua zile dupa ce un alt cutremur cu magnitudinea 4,6 a zguduit cel mai mare.

Adolescenta din Ramnicu Sarat, disparuta de la domiciliu. Au fost alertate efective din mai multe judete

Ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului Ramnicu Sarat a fost sesizat, miercuri, la ora 9. 00, de catre o mama cu privire la faptul ca fiica sa, de 15 ani, a plecat de la domiciliu in dupa-amiaza zilei de 21 septembrie si nu a mai revenit.

Ministerul Educatiei recunoaste: Manualul de Geografie de clasa a VII-a contine mai multe greseli

Reprezentantul ministerului Educatiei a recunoscut existenta mai multor greseli in manualul de Geografie pentru clasa a VII-a. Acest manual a fost aprobat de comisia de experti a Ministerului Educatiei care este platita de ministerul Educatiei pentru a se asigura ca la elevi nu vor ajunge informatii gresite.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )