Libnet.ro
UNICEF

01:06

Facebook, dat in judecata, pentru opictura de Gustave Courbet, care ilustreaza partile intime ale unei femei

Adevărul Adevărul,
Facebook, dat in judecata, pentru opictura de Gustave Courbet, care ilustreaza partile intime ale unei femei

O pictura celebra veche de 149 de ani, care ilustreaza partile intime ale unei femei, este subiectul unui proces care implica un tribunal din Franta, reteaua de socializare Facebook si cenzura online, informeaza theverge. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Directoarea Agentiei de Protectie a Mediului Alba, trimisa in judecata pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Alba Iulia au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, in cazul directoarei executive a Agentiei de Protectie a Mediului Alba, Mihaiela Nicoleta Dehelean, pentru luare de mita si instigare la abuz in serviciu, informeaza un comunicat al DNA.

Vaslui: Colonel MAPN, trimis in judecata pentru spaga

Seful Biroului de Informare Recrutare din cadrul CMJ Vaslui, colonelul Paul Boghiu, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 500 de euro, precum si doi cocosi, o sticla de rachiu si un bidon cu vin, pentru a ajuta o persoana sa se angajeze in Armata, informeaza Mediafax.

Basescu, despre Dosarul Nana: Imi pare rau pentru cele 127 familii care au sechestru pe terenuri

Traian Basescu a scris pe Facebook ca ii pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010, aratand ca aceste familii suporta consecintele unor actiuni politice indreptate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )