Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook si Instagram au cazut in mai multe parti din lume

Antena3 Antena3,
Facebook si Instagram au cazut in mai multe parti din lume

Facebook si Instagram au probleme, cu useri care raporteaza ca paginile principale ale celor doua platforme arata un mesaj de tipul serviciu indisponibil. Caderi au fost raportate marti dupa-amiaza in. continuă pe Antena3

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

Mai multe biserici din Maramures vor fi promovate virtual pentru a convinge turistii sa le viziteze

Un numar de 30 de biserici din zona Lapusului, Maramures, au fost introduse intr-un tur virtual pentru a convinge turistii sa le viziteze, relateaza Agerpres. E vorba de 30 de biserici situate in satele si.

Avertizare de vreme severa pana miercuri dimineata! Ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie e emis, marti, o informare de vreme rea care valabila pana miercuri, la ora 10. Se vor semnala precipitatii moderate cantitativ, mai ales sub forma de.

JAF ca in filme! Un fals PREOT a furat CUTIA MILEI din manastiri din mai multe judete din tara

Retinere inedita la Drobeta Turnu Severin. Un barbat care se dadea calugar la Manastirea Patrunsa a fost prins in flagrant de politisti in timp ce fura din lacasuri de cult. Falsul preot, de fapt un.

Romanul campion al Italiei la cocktaliuri pe baza de cafea. A obtinut un nou succes la cel mai important concurs de profil din lume

Campionul Italiei la cocktailuri pe baza de cafea, romanul Dan Bacaintan, a obtinut un succes important la cea mai prestigioasa competitie din lume, dedicata cafelei, organizata in Brazilia.

Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

Multi viseaza la viata extravaganta pe care Catalin Botezatu o traieste. Acesta este permanent inconjurat de lux si de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii insa, creatorul de.

Codrin Stefanescu, dupa anuntul lui KlausIohannis: Are din ce in ce mai multe reactii din astea halucinante

Codrin Stefanescu a vorbit la Antena 3 despre anuntul facut de Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Olgutei Vasilescu la Transporturi si Ilan Laufer la Ministerul.

FOTO VIDEO Prima zapada importanta a adus o avalansa de accidente n Moldova. Ninsoarea a afectat mai multe drumuri nationale

Prima zapada din sezon a facut ravagii in Moldova, afectand mai multe drumuri nationale. Mai multe TIR-uri au deraiat, iar masini de mici dimensiuni au cazut in rape. Si transportul in comun a fost afectat in unele municipii, iar in Iasi mai multe tramvaie s-au defectat iar un vagon a deraiat. De asemenea, unele localitati din Neamt au ramas fara energie electrica.

FOTO VIDEO Cea mai mica si mai frumoasa biblioteca in miniatura din lume. De ce este considerata speciala

Biblioteca Thurkowiana Minor este considerata cea mai mica si mai frumoasa biblioteca publica miniaturala din lume. Contine 1515 carti in miniatura. Din 2012, biblioteca face parte din colectia Muzeului Meermanno din Haga, Olanda.

Stirile ProTV: Orasul care n 40 de ani s-a transformat din sat de pescari n una din cele mai bogate metropole din lume VIDEO

Unul dintre motivele pentru care China a reusit sa devina a doua economie a lumii este acela ca a creat zone economice cu statut special, care au atras investitii si au devenit adevarate hub-uri tehnologice.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )