Libnet.ro
UNICEF

06:00

Factori de risc la Marea Neagra. Noile rachete ale Armatei pot fi scapate de sub control

România Liberă România Liberă,
Factori de risc la Marea Neagra. Noile rachete ale Armatei pot fi scapate de sub control

Ministerul Apararii Nationale se pregateste sa cumpere sisteme de lansare de rachete care vor prezen. continuă pe România Liberă

Canalul Dunare-Marea Neagra. Victime si calai in Gulagul romanesc

La inceputul anilor 50, regimul comunist s-a folosit de santierul CanaluluiDunare-Marea Neagra pentru a-si extermina opozantii: in cele peste zecelagare de munca silnica au ajuns sute de mii de detinuti politic. Numarul exact al mortilor a ramas pana azi necunoscut, insa sunt inca vii in memoria colectiva istoriile dramatice ale victimelor regimului.

IN URMA INSTRAINARII UNOR ACTIVE THR-Marea Neagra raporteaza un profit de 3,2 milioane lei, la jumatatea anului

Scaderi de peste 90% pentru venituriledincazare si alimentatie publica Turism, Hoteluri, Restaurante - Marea Neagra EFO), companie ce dispune de spatii de cazare si alimentatie in Eforie Nord, Venus si Saturn, a raportat un profit net de aproape 3,27 milioane de lei, in primul semestru al anului, fata de o pierdere de 4,7 milioane de lei la jumatatea lui 2019, se arata in raportul companiei publicat, vineri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). Este efectul instrainarii unor active din portofoliu, in conditiile in care activitatea de baza a societatii turistice a fost puternic afectata de masurile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii pandemiei de Covid-19.

incepe razboiul in Marea Neagra? Au crescut tensiunile intre tari: Daca nu e motiv de razboi, atunci ce e?

In fiecare zi, tensiunie dintre Turcia si Grecia continua sa creasca. Sambata, autoritatile de la Ankara ca extinderea apelor teritoriale de catre Grecia va fi considerata un motiv de razboi. Au crescut tensiunile intre tari Astfel, ministrul turc de externe Mevlut Cavusoglu este cel care a spus ca orice actiune din partea Greciei in ce .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )