Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce a facut Simona Halep in meciul din sferturile de finala de la Praga contra Magdalenei Frech. Meci dramatic pentru Irina Begu

Antena3 Antena3,
Ce a facut Simona Halep in meciul din sferturile de finala de la Praga contra Magdalenei Frech. Meci dramatic pentru Irina Begu

Dupa un meci cu multe rasturnari de situatie, Irina Begu a reusit in cele din urma sa o invinga pe Leonie Kung, elvetianca in varsta de 19 ani cu scor 6-7 3), 7-5, 7-6, dupa trei ore si jumatate de joc. Astfel a reusit sa se califice in sferturile turneului WTA de la Praga, unde Simona Halep a ajuns deja. continuă pe Antena3

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar .

Simona Halep, ingrijorata din cauza unei noi accidentari: Am avut probleme la umar

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa un meci foarte complicat cu Barbora Krejcikova. Romanca a pierdut primul set, scor 3-6, dar a pornit apoi o incredibila cursa de urmarire. A castigat urmatoarele doua seturi, scor 7-5, 6-4. in runda urmatoare, Simona o va infrunta pe Magdalena Frech, 22 de .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

Simona Halep, criza de nervi la Praga. Cu cine va avea urmatorul meci si cand se va juca

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Simona Halep si-a intrat in mana la Praga. Victorie categorica in sferturi

Nicio emotie pentru Simona Halep in partida cu poloneza Magdalena Frech din sferturile turneului de la Praga.

Simona Halep si Barbora Krejcikova se intalnesc azi, la Praga Open 2020. Unde poti vedea live meciul

Meciul dintre Simona Halep si Barbora Krejcikova se va disputa joi, 13 august. Confruntarea este programata in jurul orei 16:00. DuelulSimona Halep si Barbora Krejcikova va putea fi.

Dezastru pentru Simona Halep! Cum a fost eliminata de la turneul de la Praga

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Ce a spus Simona Halep dupa victoria superba de la WTA Praga. Declaratie demna de o campioana

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga dupa o victorie absolut impresionanta in fata Magdalenei Frech. A fost 6-2, 6-0 pentru jucatoarea din Romania, care si-a demonstrat clar valoarea superioara. Poloneza, in varsta de 22 de ani, este pe locul 174 in clasamentul WTA. Extrem de inspirata pe teren in timpul confruntarii cu .

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Praga

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Praga. Ea a revenit dupa ce a pierdut primul set.

Asa am trait Simona Halep cu Polona Hercog la Praga

Simona Halep a disputat, marti, primul meci in circuitul WTA dupa o pauza de jumatate de an din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2806 seconds )