Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un faimos regizor japonez A MURIT dupa ce a fost lovit de un taxi.

România Liberă România Liberă,
Un faimos regizor japonez A MURIT dupa ce a fost lovit de un taxi.

Regizorul japonez Koji Wakamatsu a murit la varsta de 76 de ani, miercuri, la aproape o saptamana dupa ce a fost lovit un taxi, informeaza contactmusic. com, potrivit Mediafax. Cineastul nipon a fost accidentat de un taxi, in timp ce traversa o strada din Tokyo, vineri, 12 octombrie, si a murit miercuri, din cauza ranilor suferite, afirma The Hollywood Reporter. Wakamatsu a lucrat la peste 100 de filme pe parcursul carierei sale. In 1965, cineastul nipon a fost nominalizat la Ursul de Aur de . continuă pe România Liberă

Regizorul nipon Koji Wakamatsu a murit la 76 de ani, dupa ce a fost lovit de un taxi

Regizorul japonez Koji Wakamatsu a murit, miercuri, la varsta de 76 de ani, la cateva zile dupa ce a fost lovit un taxi, informeaza Contactmusic. com. Wakamatsu a fost accidentat de un taxi, vineri, cand.

Cluj: O persoana a murit, iar alta a fost ranita, dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren in localitatea Huedin

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, miercuri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un tren la o trecere de cale ferata in judetul Cluj, informeaza Mediafax. Accidentul a.

Doua persoane au murit, dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren, la Huedin

Update 11. 35 - Persoana care a fost ranita, miercuri dimineata, dupa ce microbuzul in care se afla a fost lovit de un tren in localitatea clujeana Huedin a murit la spital. Circulatia rutiera si cea feroviara,.

Un mort si un ranit dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren, la Huedin

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, miercuri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un tren la o trecere de cale ferata din localitatea clujeana HuedinSoferul microbuzului nu.

O fetita de 7 ani a murit dupa ce s-a accidentat la un loc de joaca dintr-un mall

O fetita de 7 ani a murit in timp ce se afla intr-un spatiu de joaca dintr-un mall din Alba Iulia, informeaza Gandul. Fetita s-a lovit in timp ce se juca si s-a ciocnit cu un alt copil pe un tobogan.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )