Libnet.ro
UNICEF

22:45

Familia Alexandrei Macesanu nu va participa la reconstituirea din Casa Groazei. Anuntul facut de Alexandru Cumpanasu

Antena3 Antena3,
Familia Alexandrei Macesanu nu va participa la reconstituirea din Casa Groazei. Anuntul facut de Alexandru Cumpanasu

Familia Alexandrei Macesanu nu va fi prezenta la reconstituirea din Casa Groazei, din Caracal, unde va fi dus, luni si marti, Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu, a declarat, sambata, la Romania TV,. continuă pe Antena3

Familia Alexandrei Macesanu cere oficial refacerea expertizei INML. Cumpanasu: Raportul, asa cum arata acum, pentru noi nu este clarificator (VIDEO)

Avocatul familiei Alexandrei Macesanu a depus o cerere la DICOT pentru refacerea expertizei INML. De altfel, Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, a anuntat in urma cu cateva zile ca familia va solicita o.

Familia Alexandrei cere arestarea sotiei criminalului din Caracal. Ce suspiciuni planeaza asupra Elenei Dinca

Sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Familia Alexandrei Macesanu a cerut ca Elena Dinca sa fie chemata din nou sa dea declaratii. Rudele Alexandrei sustin ca exista mai multe.

Protest de ziua Alexandrei Macesanu, organizat de Alexandru Cumpanasu. Unde va avea loc mitingul

Alexandra Macesanu ar fi implinit duminica 16 ani. Unchiul ei, Alexandru Cumpanasu, vrea ca ziua onomastica a fetei sa fie comemorata cu un protest. Ziua de 15 septembrie va ramane pentru familia fetei drept una din cele mai triste, pentru tot restul vietii. Unde pot sa vina cei care doresc sa participe la protestul in .

Apelurile Alexandrei Macesanu la 112 vor fi reanalizate chiar in prezenta lui Gheorghe Dinca

Apelurile Alexandrei Macesanu la 112 vor fi reanalizate de procurori, de data aceasta chiar in prezenta lui Gheorghe Dinca. Audierea acestuia a fost intrerupta astazi si urmeaza sa se reiau maine.

INML a reconstituit scheletul Alexandrei Macesanu

Noi informatii din ancheta de la Caracal. Specialistii de la INML incearca sa reconstituie scheletul pe baza oaselor gasite in liziera padurii. Asta dupa ce ar fi reusit deja sa reconstituie scheletul pe care.

Luni si marti va avea loc reconstituirea crimelor de la Caracal

Familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca luni si marti va avea loc reconstituirea presupuselor crime facute de Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu.

CAZUL CARACAL. Elena Dinca, acuzata ca l-a sprijinit pe sotul sau. in casa acestora ar fi avut loc trafic de carne vie (VIDEO)

Elena Dinca, sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Cererea a fost depusa de familia Alexandrei Macesanu, dupa ce in dosarul crimelor de la Caracal au fost depuse mai multe marturii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )