Libnet.ro
UNICEF

15:15

Familia politistului Bogdan Gigina rupe tacerea: Viata fara el este un infern

Antena3 Antena3,
Familia politistului Bogdan Gigina rupe tacerea: Viata fara el este un infern

Sora mamei lui Bogdan Gigina a povestit momentele grele pe care le-a trait familia cand a aflat rezultatul votului din Parlament, prin care Gabriel Oprea a fost scapat de colegi de urmarire. continuă pe Antena3

Familia lui Bogdan Gigina cere ca administratorul drumului si cel al firmei de gaz sa fie trasi la raspundere in cazul mortii politistului

Familia politistului Bogdan Gigina, politistul care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa, in tim ce insotiea coloana oficiala a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, vrea ca si.

Mi-am gasit copilul complet desfigurat, cu gatul retezat. M-am prabusit la picioarele lui, sarutandu-le si strigandu-l Mama politistului Bogdan Gigina a povestit drama prin care a trecut

Mama politistului Bogdan Gigina a descris pe pagina sa de Facebook sentimentele teribile pe care le-a simtit in noaptea in care a aflat ca fiul ei a murit. Carmen Gigina a povestit cum anume a aflat,.

Mi-am gasit copilul complet desfigurat, cu gatul retezat. M-am prabusit la picioarele lui, sarutandu-le si strigandu-l: Mama politistului Bogdan Gigina a povestit drama prin care a trecut

Mama politistului Bogdan Gigina a descris pe pagina sa de Facebook sentimentele teribile pe care le-a simtit in noaptea in care a aflat ca fiul ei a murit. Carmen Gigina a povestit cum anume a aflat,.

Mama politistului Bogdan Gigina: E strigator la cer! Traim intr-o tara de mizerie! Au facut scut pentru Oprea ca sa ii salveze imunitatea

Carmen Gigina, mama politistului Bogdan Gigina, care a murit toamna trecuta in timp ce se afla in misiune, in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, a declarat imediat dupa aflarea votului senatorilor ca nu se astepta la aceasta decizie a parlamentarilor.

Revoltator. Si-a vazut fiul ucis a doua oara cand senatul rusinii nationale a votat pentru ca Oprea sa nu fie anchetat. Strigatul disperat al mamei politistului Bogdan Gigina, dupa ce a aflat ca vinovatul scapa de Justitie

Mama politistului Bogdan Gigina, care a murit anul trecut, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala, in timp deschidea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, a criticat, marti, decizia senatorilor privind cererea procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a fostului vicepremier.

DNA reactioneaza dupa ce senatorii au facut scut in jurul lui Oprea: Nu mai putem stabili raspunderea penala a lui Oprea pentru moartea politistului Bogdan Gigina. Senatorii au blocat ancheta penala (VIDEO)

DNA reactioneaza dupa ce senatorii au facut scut in jurul lui Gabriel Oprea si l-au salvat de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan.

USR se alatura protestului organizat joi, in Bucuresti, dupa ce senatorii l-au salvat pe Gabriel Oprea de urmarirea penala pentru ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina

Reprezentantii Uniunii Salvati Romania USR) au anuntat ca se vor alatura protestului care va avea loc joi, din cauza faptului ca senatorii au respins cererea DNA de incepere a urmaririi penale pentru.

Judecatorul Cristi Danilet explica efectele votului prin care 73 de senatori au decis ca Gabriel Oprea nu trebuie anchetat de DNA pentru moartea politistului Bogdan Gigina: Justitia este impiedicata a se infaptui. O putere politica se opune

Judecatorul Cristi Danilet, membru in Consiliul Superior al Magistraturii CSM), a precizat, marti, pe blogul sau, ca votul dat de senatori impotriva inceperii urmaririi penale a lui Gabriel Oprea reprezinta un conflict constitutional intre puteri, intrucat justitia este impiedicata a se infaptui, din cauza ca o putere politica a statului se opune.

Reactia mamei politistului Bogdan Gigina, dupa votul senatorilor in cazul urmaririi penale a lui Gabriel Oprea

Senatorii au votat luni impotriva cererii DNA privind urmarirea penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa. S-au inregistrat 45 de voturi pentru si 73.

Gabriel Oprea ramane cu imunitate: Senatorii au votat impotriva cererii DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru de Interne in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina (VIDEO)

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea ramane cu imunitate. Cei mai multi dintre senatori au votat importiva solicitarii DNA de incepere a urmarii penale pentru ucidere din culpa in cazul fo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )