Libnet.ro
UNICEF

09:01

O familie din Iasi si-a gasit fiul spanzurat, dupa un mesaj de adio trimis online

Antena3 Antena3,
O familie din Iasi si-a gasit fiul spanzurat, dupa un mesaj de adio trimis online

Familia tanarului a venit intr-un suflet acasa, dupa ce a fost alertata de prietenii acestuia ca barbatul in varsta de 21 de ani, vrea sa se sinucida. Din pacate tanarul a apucat sa isi puna planul in aplicare, dar spre norocul lui familia l-a fost resuscitat rapid si in prezent se afla sub observatia medicilor. continuă pe Antena3

Fratii Dedeman au fost detronati! Doi tineri dintr-o familie din Romania au acum o companie de un miliard de dolari

In doar trei ani, doi frati din Sibiu au reusit sa dezvolte o companie care valoreaza un miliard de dolari. I-au detronat pe celebrii frati Dedeman. Este vorba despre compania Elrond, a doi tineri care au creat criptomoneda e-gold si un portofel electronic ce permite realizarea tranzactiilor financiare in siguranta si foarte rapid. Doi tineri .

Rasturnare de situatie in cazul mortului-viu din Iasi. Cine este, de fapt, barbatul ingropat: suspiciuni de crima

Ce informatii noi au aparut in cazul barbatului despre care se credea ca a murit si caruia i s-a oficiat si o slujba de inmormantare. Cine este, de fapt, barbatul ingropat? Cine este barbatul ingropat la Iasi in cazul mortului-viu din Iasi urmeaza ca probele ADN sa clarifice tot. in curand persoana ingropata in cimitirul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )