Libnet.ro
UNICEF

11:00

Familiile din Romania au saracit cel mai mult in ultimul an

Adevărul Adevărul,
Familiile din Romania au saracit cel mai mult in ultimul an

Averea medie a gospodariilor romanesti a scazut in ultimul an cu 36%, aceasta fiind cea mai mare prabusire a bogatiei familiilor din toata lumea, potrivit studiului Credit Suisse - Global Wealth Report 2012. continuă pe Adevărul

Top 10 companii care au scazut cel mai mult in valoare in 2012: Yahoo, Nokia si Dell, printre companiile care au inregistrat cele mai slabe performante

Conform unei statistici publicata de Interbrand, companie de consultanta din SUA, printre brandurile care au pierdut cel mai mult din valoare in 2012 se regasesc Dell, Yahoo, Nokia si Blackbarry. Potrivit unei.

Vanzarile auto din Europa, in cel mai important declin din ultimii doi ani

Cele mai afectate companii sunt Renault si Fiat Vanzarile auto din Europa au inregistrat, luna trecuta, cel mai important declin din ultimii doi ani, companiile Renault SA si Fiat SpA fiind afectate de cele mai mari scaderi ale livrarilor, pe fondul crizei datoriilor suverane din regiune, a anuntat, ieri, Asociatia Producatorilor de Automobile din Europa ACEA).

Petru Rares, IBR: Sistemul bancar incepe sa aplice politici de cost-control din ce in ce mai mult. Suntem in fata unui val de re-reglementare a serviciilor financiar-bancare

Perioada de recuperare a crizei financiare se va prelungi mai mult decat ne inchipuiam initial, iar acest lucru va avea un impact major asupra companiilor care trebuie sa inteleaga importanta amenintarilor informatice, a declarat, marti, intr-o conferinta de specialitate, Petru Rares, directorul general al Institutului Bancar Roman, citat de Money. ro. Se vorbeste foarte mult de o prelungire a perioadei de recuperare a crizei financiare pentru mult mai multi ani decat ne inchipuiam noi. Totul se petrece pe fondul unei abordari axate pe sistemul bancar, care incepe sa aplice politici de cost-control din ce in ce mai mult. Criza si maturitatea companiilor bancare tinde sa le faca sa inteleaga importanta amenintarilor informatice. In prezent, suntem in fata unui val de re-reglementare a serviciilor financiar-bancare, iar European Banking Authority emite tot timpul reglementari de protejare a serviciilor bancare, a mai spus Rares.

Clipul zilei: Din dragoste pentru cel mai mare analist politic/economic/monden al neamului

Esti PENIBILA parodie Taxi - Esti iubibila) :).

UPDATE: Cel mai puternic premier al Belgiei: Cred ca ce am vazut in ultimele luni a fost mai mult o initiativa a PPE-ului

In aceasta seara, la Sinteza Zilei invitatul lui Mihai Gadea este Guy Verhofstadt, fost prim ministru al Belgiei timp de 9 ani. Vezi cum ar salva Romania si ce ar face acesta pentru renasterea nationala si.

Ce se va intampla pana in martie cu cel mai dezastruos stat din Europa. Este cel mai drastic final pentru o tara a UE

Ministrul suedez de finante, Anders Borg, a estima ca, dupa toate probabilitatile, Grecia va parasi zona euro in decursul urmatoarelor sase luni, relateaza Reuters. Adresandu-se presei, Borg, aflat la reuniunea.

Randamentul obligatiunilor Greciei, la cel mai redus nivel din ultimul an

Randamentul obligatiunilor Greciei cu maturitatea la zece ani de referinta) a coborat la 17,4% ieri, aces-ta fiind cel mai redus nivel consemnat dupa luna august 2011.

Florea: Nu cred ca politica poate sa coboare mai mult decat a coborat cu Becali si Dan ...

Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea spune ca faptul ca Becali e chemat sa fie stindardul liberalilor e un produs al unor minti subculturale, intrucat acesta si Dan Diaconescu constituie o alunecare periculoasa in politica si nu crede ca politica poate sa coboare mai mult decat a coborat. Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea a declarat, marti, ca Romania s-a transformat intr-o politica a urii, a dezbinarii, care nu poate proveni decat din minti subculturale si multe minti de o .

Kelemen, la PPE: Romania e obosita; alegerile din 9 decembrie, cele mai grele din ultimii 23 ...

Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat, in discursul de la deschiderea lucrarilor Congresului PPE, ca societatea din Romania da semne de oboseala pe fondul crizei economice si crizei morale, iar alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani, informeaza Mediafax. Dupa aprecierile mele, alegerile din acest an vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani. Criza economica nu a trecut si, dupa toate previziunile credibile, mai avem mult de lucru, nu de asteptat, .

Politistii din Romania au arestat masina Google.

Masina Google, care realizeaza fotografiile pentru aplicatia Google Maps a avut o patanie in Romania, cel putin asa sugereaza o fotografie postata pe site-ul 9gag. com. Concret, roata masinii a fost blocata, deoarece vehiculul era parcat intr-un loc interzis, scrie Realitatea. net. Autoturismul, parcat in fata unei cladiri, a intrat imediat in vizorul politistilor din Romania. Potrivit 9gag. com, masina a fost arestata pe o strada destul de circulata. E neclar cand a fost realizata fotografia, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )