Libnet.ro
UNICEF

20:16

Vanzarile auto din Europa, in cel mai important declin din ultimii doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarile auto din Europa, in cel mai important declin din ultimii doi ani

Cele mai afectate companii sunt Renault si Fiat Vanzarile auto din Europa au inregistrat, luna trecuta, cel mai important declin din ultimii doi ani, companiile Renault SA si Fiat SpA fiind afectate de cele mai mari scaderi ale livrarilor, pe fondul crizei datoriilor suverane din regiune, a anuntat, ieri, Asociatia Producatorilor de Automobile din Europa ACEA). continuă pe Ziarul Bursa

80.000 de oameni vor veni astazi pe Arena Nationala pentru a invinge in cel mai important meci politic. USL isi lanseaza candidatii

Mai sunt 12 ore pana la super mitingul de pe Arena Nationala, prin care Uniunea Social Liberala isi lanseaza candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Sunt asteptati sa participe aproape 50.

Cotatia aurului, in declin semnificativ

Pretul aurului a inregistrat ieri, pe piata din New York, cel mai important declin din ultimele trei luni, investitorii temandu-se ca economia globala incetineste, afectand cererea de materii prime.

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus judetul Mures), care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani.

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani, transmite Antena3. ro.

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez.

Cel mai mare targ de universitati din Romania isi deschide portile sambata.

Sambata si duminica, 20-21 octombrie, Sala Palatului va fi locul de intalnire a tuturor elevilor si studentilor romani interesati de studiul international si de oportunitati de dezvoltare personala. Pe parcursul celor 2 zile, cei peste 60 de expozanti din 16 tari din Europa, America si Asia isi vor prezenta ofertele educationale si vor raspunde intrebarilor despre studiul in strainatate. Vizitatorii RIUF vor avea acces la aceasta editie la peste 500 de tipuri de programe de licenta si peste .

Angajatii in varsta din Europa evita sa se pensioneze, din cauza crizei economice.

Angajatii in varsta din Europa evita se se pensioneze din cauza crizei economice, scrie Mediafax. Ponderea celor de peste 55 de ani pe piata muncii este in crestere la nivelul Uniunii Europene, ceea ce poate provoca un conflict intre generatii, in contextul in care somajul din randul tinerilor este ridicat. Din punct de vedere financiar, pensionarea nu este o optiune. Ma gandesc sa lucrez cel putin pana la 66 de ani, a declarat Jean-Luc Guillaume, in varsta de 61 de ani, biolog la .

Mai putin bani pentru bancile din Europa emergenta.

Un studiu derulat de agentia de evaluare Fitch in randul a 43 de banci din Europa Centrala si de Est detinute de banci straine arata ca finantarea bancilor mama catre subsidiarele lor din CEE a scazut usor de la debutul crizei financiare globale. Cu toate acestea, agentia considera ca principalul motiv al cresterii modeste a creditului in regiunea CEE a fost legat de oportunitatile limitate pentru imprumuturi atractive in CEE, mai degraba decat constrangerile de finantare. Potrivit .

Orasul Sibiu s-a clasat pe locul opt in topul celor mai idilice locuri din Europa

Sibiul se afla printre cele mai idilice locuri din Europa. intr-un top al celor de la Forbes, orasul transilvanean se gaseste pe locul opt. in inima Transilvaniei se afla Sibiul, un oras cu doar 160. 000 de.

O planeta de dimensiunea Terrei, descoperita in cel mai apropiat sistem solar

O noua planeta de dimensiunea Terrei a fost descoperita in cel mai apropiat sistem solar de catre astronomii de la Observatorul din Geneva. Descoperirea a fost realizata dupa analizarea fluctuatiilor observate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )