Libnet.ro
UNICEF

18:00

Clipul zilei: Din dragoste pentru cel mai mare analist politic/economic/monden al neamului

Hotnews Hotnews,
Clipul zilei: Din dragoste pentru cel mai mare analist politic/economic/monden al neamului

Esti PENIBILA parodie Taxi - Esti iubibila) :). continuă pe Hotnews

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus judetul Mures), care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani.

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani, transmite Antena3. ro.

TeliaSonera, cel mai mare operator de telefonie mobila din Suedia, intentioneaza sa concedieze 2.000 de angajati

TeliaSonera, cel mai mare operator de telefonie mobila din Suedia, intentioneaza sa renunte la 2000 de locuri de munca, echivalentul a 7% din numarul total de angajati, masura care ar reduce costurile cu circa 304 milioane dolari in urmatorii doi ani, informeaza Bloomberg. TeliaSonera, care in 2011 a obtinut peste 60% din venituri in tarile nord-europene, se confrunta cu acum cu o incetinire a cresterii pe aceste piete si cu o competitie tot mai mare pe zona serviciilor de comunicatii mobile.

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez.

IMAGINI ISTORICE din timpul razboiului care a ucis 3% din populatia lumii. 70 de milioane de oameni au murit in cel mai mare conflict din istoria omenirii

Al Doilea Razboi Mondial este considerat cel mai mare si mai ucigator conflict armat din istoria omenirii. A fost prima oara cand un numar de descoperiri tehnice noi, incluzand bomba atomica, au fost folosite.

Cel mai mare targ de universitati din Romania isi deschide portile sambata.

Sambata si duminica, 20-21 octombrie, Sala Palatului va fi locul de intalnire a tuturor elevilor si studentilor romani interesati de studiul international si de oportunitati de dezvoltare personala. Pe parcursul celor 2 zile, cei peste 60 de expozanti din 16 tari din Europa, America si Asia isi vor prezenta ofertele educationale si vor raspunde intrebarilor despre studiul in strainatate. Vizitatorii RIUF vor avea acces la aceasta editie la peste 500 de tipuri de programe de licenta si peste .

Vanzarile auto din Europa, in cel mai important declin din ultimii doi ani

Cele mai afectate companii sunt Renault si Fiat Vanzarile auto din Europa au inregistrat, luna trecuta, cel mai important declin din ultimii doi ani, companiile Renault SA si Fiat SpA fiind afectate de cele mai mari scaderi ale livrarilor, pe fondul crizei datoriilor suverane din regiune, a anuntat, ieri, Asociatia Producatorilor de Automobile din Europa ACEA).

Ce se va intampla pana in martie cu cel mai dezastruos stat din Europa. Este cel mai drastic final pentru o tara a UE

Ministrul suedez de finante, Anders Borg, a estima ca, dupa toate probabilitatile, Grecia va parasi zona euro in decursul urmatoarelor sase luni, relateaza Reuters. Adresandu-se presei, Borg, aflat la reuniunea.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani. Vezi cursul BNR

Moneda nationala a continuat sa scada in prima parte a zilei, astfel ca BNR a anuntat un curs de referinta de 4,5742 lei/euro, cel mai inalt nivel din ultimele 11 saptamani si foarte aproape de maximul.

Bucataria, cel mai periculos loc din casa pentru iPhone. Vezi cum se distrug popularele telefoane Apple

Bucataria este cel mai periculos loc din casa pentru un iPhone. Conform unui studiu recent, circa 21 % dintre utilizatorii popularului telefon Apple au reusit sa isi distruga mobilul in bucatarie, relateaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )