Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fara luminite de Craciun intr-un sector din Bucuresti. Primarul spune ca de banii necesari poate face o gradinita

Antena3 Antena3,
Fara luminite de Craciun intr-un sector din Bucuresti. Primarul spune ca de banii necesari poate face o gradinita

Decizie radicala luata de primarul Sectorului 6, care a hotarat ca in acest an de sarbatori sa nu impodobeasca strazile cu luminite si ghirlande. Ciprian Ciucu isi justifica decizia prin faptul ca Primaria ar cheltui prea mult pentru acest lucru. continuă pe Antena3

Moarte suspecta la Opera Nationala din Bucuresti. Un angajat a fost descoperit fara viata in cladire

Un barbat a fost gasit mort, joi dupa-amiaza, in cladireaOperei Nationale din Bucuresti. Deocamdata nu se stie in ce circumstante s-a produs decesul, insa nu ar fi vorba despre o moarte.

Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucuresti, Hilde Brandl: Victoria Maiei Sandu este doar primul pas catre occidentalizarea Republicii Moldova

Presedinta Organizatiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucuresti, HildeBrandl, a declarat ca victoria Maiei Sandu este un pas important pentru catre occidentalizarea Republicii.

Spitalul Cantacuzino si Spitalul Sfantul Stefan din Bucuresti devin unitati-suport Covid

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni ca Spitalul Cantacuzino si Spitalul Sfantul Stefan din Bucuresti devin unitati-suport Covid, potrivit g4media.

Gara Centrala si Trenul Suburban, solutiile traficului din Bucuresti (I)

De peste trei decenii, responsabilii cu solutionarea problemelor de trafic din Bucuresti persista intr-o abordare gresita: mai mult loc pentru masini. Iar asta se traduce de treizeci de ani in: mai multe strazi, mai multe parcari, mai multe pasaje. Si, de fiecare data, lucrarea, oricare ar fi ea, este prezentata sub forma de glont magic: mai facem asta, si gata, rezolvam traficul. Problema este ca, de treizeci de ani incoace, traficul din Bucuresti se agraveaza incontinuu. Iar problema si mai mare este ca, nimeni in lume nu a reusit sa rezolve problemele de trafic ale vreunei metropole construind infrastructura rutiera.

Misiune a elicopterului SMURD la Chisinau pentru a aduce un medicament necesar pentru salvarea unui pacient din Bucuresti

Elicopterul SMURD din Iasi a efectuat un zbor pana la Chisinau pentru a salva un pacient roman, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Conform sursei citate, echipajul medical a luat un medicament din Republica Moldova pe care l-a transportat pana la Galati. De acolo, pachetul a fost preluat de un alt elicopter SMURD pentru a fi dus la un spital din Bucuresti.

Un barbat care aruncase in aer doua bancomate a fost prins de politistii din Bucuresti

Un barbat in varsta de 37 de ani, care aruncase in aer doua bancomate, inclusiv unul din Sectorul 3 din Capitala, a fost prins de politistii din Bucuresti. Anchetatorii au gasit in masina sa cagule, spray-uri lacrimogene, aparate de bruiaj, iar la perchezitii imobiliare au mai descoperit materiale explozive, sume de bani, acte de identitate cu fotografia barbatului respectiv, emise de diverse state, in care acesta avea nume diferite. Prejudiciul cauzat de barbat prin faptele sale se ridica la 1 milion de lei, potrivit News.

Sectorul 6 din Bucuresti nu va avea luminite de Craciun. Primar: Eu sunt mai zgarcit cu banul public, ma gandesc ca de banii acestia as putea face o gradinita sau o cresa

Primarul Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti, Ciprian Ciucu, a anuntat ca sectorul bucurestean nu va avea luminite de Craciun, intrucat contractul cadru realizat deja de Primaria Capitalei ar duce la o cheltuiala totala de 500. 000 de euro, subliniind ca el este mai zgarcit cu banul public si ca prefera sa faca o gradinita sau o cresa de banii acestia. Nu avem timp sa facem o noua achizitie, a subliniat Ciucu intr-o postare pe Facebook.

inca o premiera dramatica, marcata de pandemie. O morga mobila a fost adusa la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti (VIDEO)

Inca o pemiera dramatica marcata de pandemie. Mai multe spitale din Romania, care se ocupa de cazurile critice ale pacientilor cu covid-19 nu mai au loc la morga. O situatie similara este si la Spitalul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )