Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fara mari surprize. Piturca a anuntat duminica lotul pentru dubla cu Andorra si Estonia

Adevărul Adevărul,
Fara mari surprize. Piturca a anuntat duminica lotul pentru dubla cu Andorra si Estonia

Dupa ce a renuntat sambata la doi stranieri, Banel Nicolita Nantes) si Paul Papp Chievo), selectionerul Victor Piturca a anuntat dupa ultimul meci de duminica, din Liga I, Gaz Metan - Petrolul 1-0), lista finala a lotului pentru meciurile cu Andorra 11 octombrie) si Estonia 15 octombrie). continuă pe Adevărul

Premiera nationala la Constanta. Stagiunea teatrala 2013 - 2014 se anunta cu mari surprize

Stagiunea teatrala 2013 - 2014 va fi diferita pentru oamenii si iubitorii de cultura de la malul marii. Publicul va vedea nu doar spectacole de teatru, ci si spectacole-eveniment, cu muzica, literatura, dans si pictura.

Duminica, proteste pentru sustinerea procurorilor DNA Papici si Alexandru.

Pe retelele de socializare se anunta, duminica, la ora 17. 00 miting in fata DNA, iar dupa ora 18. 00 in Piata Universitatii din Bucuresti. Scopurile protestelor : protejarea independetei procurorilor si denuntarea inlaturarii fara temei a procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru din functiile de sef Sectia I a anticoruptie DNA, respectiv de adjunct la aceasta sectie, de catre procurorul general Tiberiu Nitu. Sub coordonarea lui Papici s-au facut dosare si rechizitorii in baza carora .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )