Libnet.ro
UNICEF

08:30

Farmacie din China, amendata cu aproape 500.000 de dolari dupa ce a crescut pretul mastilor sanitare

Hotnews Hotnews,
 Farmacie din China, amendata cu aproape 500.000 de dolari dupa ce a crescut pretul mastilor sanitare

O farmacie din Beijing a fost amendata cu aproape o jumatate de milion de dolari dupa ce a crescut pretul la masti sanitare, in contextul in care China se confrunta cu o epidemie majora cu un nou coronavirus, care pana miercuri dimineata a provocat 132 de decese, au anuntat autoritatile municipale, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Farmacie amendata cu 500.000 de dolari pentru ca a vrut sa profite de pe urma virusului ucigas din China

O farmacie din China a fost amendata cu 500. 000 de dolari pentru ca a majorat preturile la mastile sanitare. Seful farmacieia crescut pretul mastilor sanitare 3M pana la 850 de yuani 122 de dolari), .

De ce a fost amendat personalul medical de la Bacau care l-a tratat pe studentul revenit din China, cu suspiciune de coronavirus: Nu s-au dezinfectat spatiile dupa tratarea pacientului si nu s-a folosit echipament specific de protectie

Directia de Sanatate Publica din Bacau a oferit primele explicatii dupa ce i-a amendat pe medicul de la Unitatea de Primiri Urgente care a tratat un tanar intors recent din China, cu suspiciune de coronavirus, pe asistenta sefa si pe ingrijitoarea de tura. DSP Bacau spune ca, pe langa faptul ca a aflat despre caz dupa doua ore, din alte surse, in spital nu s-au facut curatenie si nu s-au dezinfectat toate spatiile in care a primit asistenta medicala pacientul, dupa parasirea acestor spatii si nu s-au luat masuri de asigurare a echipamentului de protectie specific in cazul suspiciunilor de coronavirus.

Masuri unice pe Aeroportul Otopeni. Ce se intamplat la sosirea a 25 de romani din China

Virusul, care a imbolnavit mai mult de 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Masuri unice pe Aeroportul Otopeni Imediat dupa declansarea crizei, Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni .

Masuri unice pe Aeroportul Otopeni. Ce se intampla la sosirea a 25 de romani din China

Virusul, care a imbolnavit mai mult de 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Masuri unice pe Aeroportul Otopeni Imediat dupa declansarea crizei, Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni .

Studentii romani povestesc experienta din China: Este o panica generala destul de mare. Te trezesti dintr-o data cu orasul parasit!

Autoritatile au pregatit masuri speciale pentru cei opt studenti romani care s-au intors din China. Tinerii au povestit marcati experienta traita in China din momentul izbucnirii epidemiei si pana la imbarcarea spre tara. Panica a pus stapanire pe orasele din China. Pana la acest moment au murir 132 de oameni, iar sase mii de oameni diagnosticati cu virusul ucigas.

Ministrul Sanatatii anunta masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului: Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pe aeroporturile internationale s-a creat o linie de acces pentru pasagerii care vin din China, dar si pentru cetatenii chinezi. Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China De acum cateva zile s-a creat .

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Raed Arafat anunta ce se intampla cu romanii din China

Raed Arafat a anuntat la Antena 3 ca romanii care vor fi repatriati din China vor ajunge intai in carantina in Franta.

Dolj: De teama coronavirusului, angajatii Postei cer masti si manusi pentru manevrarea coletelor din China

Angajatii Postei Romane care lucreaza la oficiile din Dolj se tem ca virusul care a facut deja sute de victime ar putea ajunge la ei, prin coletele care vin din China, relateaza Mediafax. Lucratorii au cerut conducerii companiei masti si manusi.

CORONAVIRUS. Comisia Europeana: Circa 600 de europeni au cerut evacuarea din China, printre ei si romani

Comisia Europeana anunta, miercuri, ca Circa 600 de europeni au cerut evacuarea din China, printre ei si romani. Un anumit numar de cetateni europeni in China doresc sa paraseasca aceasta tara,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )