Libnet.ro
UNICEF

19:30

De fata cu Angela Merkel, Donald Trump a criticat Romania si alti aliati din NATO

B1 B1,
De fata cu Angela Merkel, Donald Trump a criticat Romania si alti aliati din NATO

Presedintele american Donald Trump a criticat tarile NATO, printre care si Romania, dar a laudat Germania vineri, in timpul vizitei Angelei Merkel la Casa Alba. intalnirea celor doi fusese. continuă pe B1

Donald Trump a refuzat sa dea mana cu Angela Merkel la finalul intrevederii de la Casa Alba (VIDEO)

Vineri, a avut loc la Washington unul dintre cele mai asteptate intalniri pe plan mondial din acest an. Presedintele american Donald Trump a primit-o la Casa Alba pe cancelarul german Angela Merkel. La.

FOTO + VIDEO: Angela Merkel s-a intalnit cu Donald Trump, la Casa Alba. Presedintele american ar fi ignorat propunerea cancelarului german sa dea mana pentru o fotografie oficiala

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, o va primi, vineri, la Casa Alba pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Initial, vizita ar fi trebuit sa aiba loc marti, insa, puternica furtuna de zapada Stella a determinat delegatia germana sa-si amane vizita cu trei zile.

FOTO: Angela Merkel, intampinata de Donald Trump, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, o va primi, vineri, la Casa Alba pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Initial, vizita ar fi trebuit sa aiba loc marti, insa, puternica furtuna de zapada Stella a determinat delegatia germana sa-si amane vizita cu trei zile.

Presedintele SUA, Donald Trump, se va intalni, vineri, la Casa Alba, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, o va primi, vineri, la Casa Alba pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Initial, vizita ar fi trebuit sa aiba loc marti, insa, puternica furtuna de zapada Stella a determinat delegatia germana sa-si amane vizita cu trei zile, potrivit News. ro.

Donald Trump prefera sa angajeze romani si haitieni ca muncitori sezonieri la complexul hotelier Mar-a-Lago din Palm Beach

Presedintele Donald Trump a criticat adeseori companiile din tehnologie pentru angajarea unor muncitori straini, sustinand chiar ca va implementa o obligatie privind angajarea muncitorilor americani pentru fiecare program de vize si imigratie. Insa,.

FOTO. Angela Merkel, reprezentata ca Hitler la feminin intr-un cotidian proguvernamental turc

O publicatie proguvernamentala turca a ironizat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, reprezentand-o cu mustata si o uniforma nazista, alaturi de mentiunea Hitler la feminin, in contextul in care tensiunile dintre Ankara si UE se intensifica, scrie Le Figaro, potrivit Mediafax.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca nu are de gand sa raspunda provocarilor lansate de Turcia

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca nu intentioneaza in a face schimb de provocari cu statul turc, informeaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax. Politicianul german a mai adaugat ca acuzatiile lui Recep Tayyip Erdogan ca ea ar sustine teroristii partidului kurd PKK sunt absurde.

Vladimir Putin o asteapta pe Angela Merkel la Moscova, pe 2 mai

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca o asteapta in vizita pe cancelara germana Angela Merkel, pe 2 mai, a declarat liderul de la Kremlin la o intalnire, la Moscova, cu premierul landului german Bavaria, Horst Seehofer.

Donald Trump pe Twitter: Germania datoreaza sume imense de bani NATO

Berlinul datoreaza sume imense de bani NATO, a scris sambata pe contul sau de Twitter presedintele SUA, Donald Trump, scrie Agerpres.

CNN: Proverbul irlandez amintit de Donald Trump, joi, este de fapt o poezie nigeriana

Proverbul irlandez amintit recent de Donald Trump intr-o declaratie publica rostita cu ocazia St. Patrick's Day, joi, la Washington, este de fapt o poezie nigeriana, informeaza CNN, potrivit News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )