Libnet.ro
UNICEF

21:30

Faurecia ia un imprumut de 122,5 mil. euro pentru investitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Faurecia ia un imprumut de 122,5 mil. euro pentru investitii

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va acorda producatorului de componente auto Faurecia un imprumut de 122,5 milioane de euro pentru dezvoltarea operatiunilor companiei in mai multe tari, inclusiv Romania. continuă pe Wall-Street Ro

MOL a investit 3 mil. euro in extinderea retelei

Grupul ungar de petrol si gaze MOL si-a extins reteaua din Romania la 141 de benzinarii, in urma unei investitii de 3 milioane de euro in trei noi unitati.

Rusii pun la bataie 3 MLD. euro pentru a construi in Paris cele mai inalte turnuri din Europa

Dezvoltatorul imobiliar rus Hermitage va construi la Paris cele mai inalte turnuri din Europa, devansand emblematicul Shard din Londra, intr-un complex de birouri si apartamente de lux care va mobiliza investitii de aproximativ 3 miliarde.

Parvan: O agentie pentru investitii nu va avea niciun rezultat

Infiintarea unei agentii pentru atragerea investitiilor nu va avea niciun rezultat, este de parere Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR), ca urmare a declaratiilor facute de Cristian Socol, consilierul premierului Victor Ponta pe probleme macroeconomice, potrivit caruia Guvernul isi propune sa infiinteze o agentie pentru atragerea investitiilor, atat autohtone, cat si straine.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )