Libnet.ro
UNICEF

01:05

Faze tari: Mai tare decat iluzia cu rochia albastra! Femeia cu chip schimbator iti va da de gandit; Parada sanilor la un concurs de sanius de la Leipzig! ; O sala intreaga de cinema, evacuata in timpul Fifty Shades of Grey. Ce a facut o femeie este dezgu

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Mai tare decat iluzia cu rochia albastra! Femeia cu chip schimbator iti va da de gandit; Parada sanilor la un concurs de sanius de la Leipzig! ; O sala intreaga de cinema, evacuata in timpul Fifty Shades of Grey. Ce a facut o femeie este dezgu

A mancat un aliment-minune si i-au crescut excesiv genele. Barbatul vrea acum sa intre in Cartea Recordurilor. Valery Smagliy, un barbat de 58 de ani din Kiev, Ucraina vrea sa intre in Cartea Recordurilor drept barbatul cu cele mai lungi gene din lume. Un tanar cu dizabilitati are o iubita de-ti cad plombele! Ce il intreaba toata lumea si care e raspunsul lui uluitor! Un american de 22 de ani care sufera de atrofie musculara spinala are o iubita superba, insa toata lumea crede ca tanara este, de fapt, asistenta lui. continuă pe Hotnews

Avertismentul unui lider PSD: SRI si DNA, mai puternice decat Securitatea

Secretarul general adjunct al PSD, Nicolae Badalau, a declarat ca politicienii trebuie sa regandeasca legile deoarece Serviciile au capatat o putere prea mare si discretionara. Senatorul este de parere ca SRI si DNA au o influenta mai puternica decat Securitatea de pe vremea lui Ceausescu, informeaza Agerpres.

Descoperire stiintifica uimitoare: O gaura neagra cu o masa de aproape 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui

O gaura neagra cu o masa de aproximativ 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui a fost descoperita de un colectiv de oameni de stiinta de la Universitatea din Beijing, potrivit unui articol publicat joi.

Descoperire stiintifica de exceptie: O gaura neagra cu masa de 12 miliarde de ori mai mare decat a Soarelui

O gaura neagra cu o masa de aproximativ 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui a fost descoperita de un colectiv de oameni de stiinta de la Universitatea din Beijing, potrivit unui articol publicat.

Descoperire stiintifica de exceptie: O gaura neagra cu masa de 12 miliarde de ori mai mare decat a Soarelui

O gaura neagra cu o masa de aproximativ 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui a fost descoperita de un colectiv de oameni de stiinta de la Universitatea din Beijing, potrivit unui articol publicat joi in revista britanica 'Nature', citeaza Agerpres. Aceasta descoperire ar putea pune sub semnul intrebarii unele teorii asupra formarii si cresterii gaurilor negre si a galaxiilor, comenteaza EFE.

Faze tari: Legendele masacrului de la Manastirea Iezer: 300 de calugari ucisi la un praznic, in numele aurului ascuns in zidurile lacasului; Au intrat in Cartea Recordurilor! Nunta cu cele mai multe domnisoare de onoare; Cercetatorii au descoperit o gaur

Anaconda de peste 7 metri prinsa langa un sat din Brazilia. Cu ce se hranea monstrul. Localnicii din Caccu, un sat din sud-vestul Braziliei, au chemat soldatii. Anaconda nu era la prima vizita in zona. A mers de mai multe ori in ultima perioada, iar dupa ce porcii si puii au inceput sa. Razbunarea unui barbat inselat nu cunoaste limite. Ce a descoperit o femeie pe un site de socializare. Razbunarea nu cunoste limite, spune o vorba din popor, perfect adevarata in acest caz. Un barbat s-a folosit de un site de socializare pentru a anunta pe toata lumea ca.

Cel mai tare targ de primavara se deschide in Galleria Arad

Galleria Arad, centrul comercial al comunitatii din Arad, a pregatit o noua surpriza aradenilor. Pentru a intampina primavara asa cum se cuvine, Galleria Arad va organiza Targul primaverii, ocazie cu care fiecare vizitator va putea sa profite de cele mai tari oferte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )