Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertismentul unui lider PSD: SRI si DNA, mai puternice decat Securitatea

România Liberă România Liberă,
Avertismentul unui lider PSD: SRI si DNA, mai puternice decat Securitatea

Secretarul general adjunct al PSD, Nicolae Badalau, a declarat ca politicienii trebuie sa regandeasca legile deoarece Serviciile au capatat o putere prea mare si discretionara. Senatorul este de parere ca SRI si DNA au o influenta mai puternica decat Securitatea de pe vremea lui Ceausescu, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Lider PSD: SRI si DNA sunt mai puternice decat Securitatea. Controlul serviciilor trebuie regandit, mai ales ca avem experienta de pe vremea comunistilor

Secretarul general adjunct al PSD, Nicolae Badalau, a declarat ca politicienii trebuie sa regandeasca legile deoarece Serviciile au capatat o putere prea mare si discretionara. Senatorul este de parere ca.

Monica Macovei, curtata de un lider PSD: Buna ziua, va rog sa ma primiti in audienta cateva minute

Mihai Politeanu, colaborator al Monicai Macovei si unul dintre membrii fondatori ai noului sau partid, a facut public ontinutul unui mail in care un lider PSD Sector 6 ii cere Monicai Macovei sa ii acorde.

Proiect al unui senator PSD pentru ca alimentatia sanatoasa sa fie materie obligatorie in scoli

Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Dontu a depus o initiativa legislativa privind introducerea in curricula invatamantului preuniversitar a materiei alimentatia sanatoasa ca disciplina obligatorie, incepand cu clasa I.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )