Libnet.ro
UNICEF

18:00

FBI a platit un milion de dolari pentru o operatiune care nu costa mai mult de o suta

Playtech Playtech,
FBI a platit un milion de dolari pentru o operatiune care nu costa mai mult de o suta

Un expert in securitate a demonstrat ca serviciile secrete din Statele Unite au platit o suma mult prea mare pentru a accesa un iPhone. inainte de toate, ar trebui sa mentionam inca o data cum a pornit scandalul in care au fost implicati Apple si FBI. in data de 2 decembrie, anul trecut,Syed Farook si sotia []. continuă pe Playtech

Japonia ofera un ajutor de 2,8 miliarde de dolari pentru refugiati si migranti

Japonia va oferi 2,8 miliarde de dolari pentru o perioada de trei ani incepand din 2016 pentru a ajuta tarile si comunitatile care gazduiesc un numar mare de refugiati, a declarat luni premierul japonez, Shinzo Abe, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Vesti proaste pentru cei care vor sa-si cumpere o locuinta prin Prima Casa: Patru banci vor sa renunte la program (VIDEO)

Vesti proaste pentru cei care vor sa-si cumpere o locuinta prin Prima Casa. Patru banci renunta la acest program. Analistii financiari spun ca programul Prima Casa este un produs ieftin care nu aduce profit.

VIDEO Finantare de pana la 40.000 de euro pentru romanii care vor sa inceapa o afacere. Conditiile obligatorii

Romanii din toata tara, mai putin cei care au domiciliul in Capitala, si vor sa inceapa o afacere, pot primi finantare nerambursabila de maximum 40. 000 de euro, prin programul Romania Start-Up Plus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3309 seconds )