Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fed Cup: Irina Begu asteapta sustinerea romanilor din Canada

Online Sport Online Sport,
Fed Cup: Irina Begu asteapta sustinerea romanilor din Canada

Irina Begu, lidera echipei de Fed Cup a Romaniei la intalnirea de baraj cu Canada, a declarat ca asteapta o prezenta numeroasa din partea suporterilor romani, chiar daca meciul se disputa la mii de kilometri departare de casa. continuă pe Online Sport

Irina Begu a castigat Heart Award: cea mai puternica jucatoare din lume in primul tur al Fed Cup!

Irina-Camelia Begu prima racheta a Romaniei in meciul din week-end, contra Canadei, a castigat premiul Heart Award, in urma unei sesiuni de vot, prin care a fost aleasa jucatoarea care a impresionat in primul tur al Fed Cup.

FED Cup Romania - Canada/ Una dintre jucatoarele de FED Cup din echipa Canadei are parinti romani

Partida de FED Cup Romania - Canada se va disputa sambata si duminica, la Montreal, iar meciurile vor incepe la ora 20. 00 si vor fi transmise de Dolce Sport.

Echipa de Fed Cup a Romaniei este avantajata de suprafata de joc din Canada

Echipa de Fed Cup a Romaniei este formata din jucatoare cu rezultate bune pe suprafata de hard, iar capitanul nejucator Alina Tecsor a spus ca romancele vor fi avantajate din acest punct de vedere.

Fed Cup, Canada-Romania: Impresiile fetelor despre suprafata de joc

Jucatoareale Irina Begu si Alexandra Dulgheru au luat primele contacte cu suprafata de joc pe care se vor disputa partidele din cadrul meciului Canada-Romania din barajul pentru Grupa Mondiala a Fed Cup si nu se arata prea multumite de aceasta.

Reactiile jucatoarelor de Fed Cup ale Romaniei: Conteaza mult ajutorul publicului. Sper sa avem sustinatori

Echipa de Fed Cup a Romaniei a ajuns in Canada pentru meciul din acest week-end. Olaru, Begu si celelalte jucatoare mizeaza pe sustinerea publicului, avand in vedere ca in statul nord-american se afla multi romani.

Fed Cup Romania - Canada / Alexandra Dulgheru: De cateva ori pe an, nu luptam pentru noi, ci pentru tara

Simona Halep si Monica Niculescu nu joaca pentru Romania, dar o fac Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Raluca Olaru. Meciurile au loc sambata si duminica seara, in direct pe Dolcesport.

Avancronica Fed Cup: Meci istoric, la Montreal, cu Begu si Bouchard la fileu

Nationala de Fed Cup a Romaniei joaca, in week-end, impotriva reprezentativei Canadei, in deplasare, in barajul Grupei Mondiale. Tricolorele au sansa unei reveniri in elita tenisului mondial, dupa 23 de ani.

Nici Maria Sharapova nu joaca la Fed Cup

Maria Sharapova a spus pas meciului pe care echipa Rusiei il are programat la finalul acestei saptamani cu Germania in Fed Cup.

Fed Cup: Eugenie Bouchard joaca impotriva Romaniei cu gandul la Rio

Eugenie Bouchard s-a decis in ultimul moment sa participe la meciul contra Romaniei din barajul de calificare in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Fed Cup: Primul antrenament pentru jucatoarele noastre la Montreal

Componentele echipei de Fed Cup a Romaniei au strans randurile in vederea meciului de baraj cu Canada de la finalul acestei saptamani si luni au programat cel dintai antrenament pe terenul din Montreal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )