Libnet.ro
UNICEF

00:07

Felicitari de Revelion 2021 pe care le puteti trimite rudelor, prietenilor si colegilor

Adevărul Adevărul,
Felicitari de Revelion 2021 pe care le puteti trimite rudelor, prietenilor si colegilor

Anul 2021 se apropie cu repeziciune si acum este momentul sa transmitem mesaje de REVELION 2021 pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru. continuă pe Adevărul

Mesaje, urari si SMS-uri de Revelion 2021. Ce sa le transmiti prietenilor, familiei si colegilor de lucru

Revelionul 2021 va fi petrecut in conditii speciale, din cauza pandemiei de COVID-19. Chiar si asa, insa, nu uitati de cei dragi, de prieteni si de membrii familiei. Desi poate nu va sunt apropae la cumpana di.

Superstitii de Revelion 2021. 9 lucruri pe care toti romanii trebuie sa le faca pentru bogatie si noroc

Anul nou vine cu pasi foarte repezi, iar oamenii se pregatesc in felul lor sa-l intampine. Care sunt superstitiile pe care le au majoritatea romanilor in noaptea dintre ani? Ce fac unii ca sa se fereasca de saracie si ghinion? Superstitiile de Revelion ale romanilor? Romanii sunt superstitiosi, lucru care se trage din mosi stramosi, .

Superstitii la masa de Revelion 2021. Ce alimente aduc banii in viata ta

Peste tot in lume multe exista superstitii culinare pentru masa de Revelion. Unele feluri de mancare sunt asociate cu norocul si bunastarea, acesta fiind si motivul pentru care se spune ca e bine sa le consumi la trecerea dintre ani. Superstitii la masa de Revelion 2021 in lumea intreaga, bucatele au o incarcatura simbolica de .

Superstitii de Revelion 2021. Planta pe care e obligatoriu sa o ai. Ce faci cu ea la 12 noaptea

Superstitii de Revelion 2021. Anul Nou se apropie cu pasi repezi, asa ca trebuie sa stii care este planta pe care e obligatoriu sa o ai in casa. Obiceiul este unul stravechi si se pastreaza cu sfintenie in unele locuri din Romania. Planta pe care trebuie sa o ai in casa de Revelion Mai este .

Trucuri de frumusete pentru Revelion 2021. in 4 pasi esti splendida

Revelionul de anul acesta cu siguranta va ramane in mintea tuturor. Contextul actual nu permite petreceri ample si mese lungi, asa cum suntem obisnuiti, dar tot trebuie sa ne ridicam la inaltimea noului an. Care sunt cele mai usoare si rapizi trucuri de frumusete pentru Revelion? in doar 4 pasi esti splendida. Trucuri de frumusete.

Cum eviti amenzile de Revelion 2021. Ce au romanii voie sa faca, de fapt, conform lui Arafat

Petrecerile de sarbatori au fost compromise anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Ce ai voie sa faci si cum sa eviti amenzile din seara dintre ani? Anuntul lui Raed Arafat. Ce ai voie sa faci de Revelion 2021? Petrecerile private de Revelion cu mai multe persoane vor fi facute pe riscul fiecaruia. Autoritatile au .

De la cine isi ia Mugur Mihaescu adio chiar de Revelion 2021. E ultima seara alaturi de ea

Mugur Mihaescu isi ia adio chiar de Revelion 2021 de la cineva drag. Actorul a recunoscut ca este ultima seara alaturi de ea. La cine renunta Mugur Mihaescu si de ce, cititi in articolul de mai jos. Mugur Mihaescu apare in programul de Revelion la TVR 1. Cine ii va fi alaturi Mugur Mihaescu se .

Program STB Revelion 2021. Cum vor circula autobuzele si tramvaiele de Anul Nou

Program STB Revelion 2021. Mijloacele de transport public ale STB SA vor circula dupa un program special in zilele de 1 si 2 ianuarie 2021, conform unui comunicat transmis de Societatea de Transport Bucuresti, miercuri.

Revelion 2021 la Antena 3. Explozie de veselie pentru noul an - Cele mai amuzante momente ale anului 2020

Revelion 2021 la Antena 3. Antena 3 a pregatit un program exploziv de veselie, artificii si stiri in mai multe editii speciale prezentate de Adrian Ursu, Nadina Campean, Sabrina Preda, Gina Vacariu, Sergiu Cora, Mihaela Birzila si Cristi Popovici.

Rezultate Loto Revelion 2021. Numerele castigatoare extrase la tragerile loto de Anul Nou

Rezultate Loto Revelion 2021. Loteria Romana organizeaza, astazi, 31 decembrie 2020, tragerile loto speciale de Anul Nou si a anuntat ca, pe langa tragerea principala, va exista si o tragere suplimentara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )