Libnet.ro
UNICEF

06:30

Femeie care se deplasa cu bicicleta, accidentata mortal pe un drum din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Femeie care se deplasa cu bicicleta, accidentata mortal pe un drum din judetul Buzau

Un grav accident rutier, produs vineri seara, in comuna buzoiana Puiesti, s-a soldat cu moartea unei femei de 52 de ani. Victima se deplasa pe bicicleta si a fost acrosata de un autoturism condus de un tanar de 19 ani. continuă pe Adevărul

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Australia, depistata cu noua tulpina de coronavirus

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Spring Hill - Brisbane, Australia - a fost depistata cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Femeia s-a plimbat timp de patru zile inainte de a se confirma infectia.

Baia Mare: Bebelus abandonat langa un tomberon, salvat de o femeie care l-a dus acasa, l-a ingrijit si a sunat la politie

Un bebelus abandonat pe strada, langa un tomberon, in municipiul Baia Mare, a fost salvat de o femeie care l-a dus acasa dupa care a alertat politia, a informat, marti, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

Cine este barbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde

S-a aflat cine este barbatul cu coarne care a luat cu asalt Capitoliul din America. Ce secret murdar ascunde acesta, vedeti in articolul de mai jos. Cine este intrusul cu coarne de la Capitoliu. A devenit cunoscut pe toata planeta Lumea a aflat cine este, de fapt, barbatul cu coarne care a intrat cu forta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )