Libnet.ro
UNICEF

12:45

Femeile din UE castiga cu 16% mai putin decat barbatii

Antena3 Antena3,
Femeile din UE castiga cu 16% mai putin decat barbatii

Comisia Europeana arata ca femeile din Europa lucreaza in continuare 59 de zile gratis, in conditiile in care diferenta medie intre venitul orar al lor si cel al barbatilor, la nivelul UE, a ramas la. continuă pe Antena3

Raport CE: Femeile din Europa lucreaza in continuare 59 de zile gratis.

Conform unui raport al Comisiei Europene CE), femeile din Europa lucreaza in continuare 59 de zile gratis, in conditiile in care diferenta medie intre venitul orar al lor si cel al barbatilor, la nivelul UE, nu s-a schimbat aproape deloc in ultimii ani, ramanand la aproximativ 16 la suta, informeaza Mediafax. Aceasta realitate se poate traduce, conform sursei citate, prin faptul ca femeile lucreaza, in prezent, 59 de zile gratis, pana cand ajung la suma pe care o primesc barbatii, dupa .

Eurostat: Regiunea Nord-Est din Romania este cea mai saraca din UE, insa Bucurestiul este mai bogat decat media europeana

Regiunea de dezvoltare Nord-Est a Romaniei ramane cea mai saraca din Uniunea Europeana, ca produs intern brut pe locuitor, in functie de puterea de cumparare, insa Bucurestiul se mentine peste media UE, releva datele prezentate joi de Eurostat. Informatiile Biroului european de statistica se refera la anul 2011.

Antonescu: Ponta este un om politic mai puternic decat Tariceanu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este de parere ca liderul PSD, Victor Ponta, este un om politic mai puternic decat Calin Popescu-Tariceanu.

ArcelorMittal: Pretul gazelor in Romania va fi mai mare decat cel din Uniunea Europeana dupa liberalizare

Pretul gazelor pe piata din Romania va fi aliniat la cel de import la finele perioadei de liberalizare, insa pretul la care Romania importa gaze este mai mare decat cel de pe pietele europene, a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galati.

Remus Vulpescu, fost administrator special la Hidroelectrica, despre reintrarea companiei in insolventa: Situatia pare mai grava decat s-a spus

Remus Vulpescu, fost administrator special la Hidroelectrica, considera ca situatia pare mai grava decat s-a spus in cazul reintrarii Hidroelectrica in insolventa. Cer tuturor celor implicati sa ia toate masurile pentru apararea intereselor Hidroelectrica si ale actionarilor sai. Pe mine au avut grija sa ma dea afara in luna mai 2013, spune Remus Vulpescu pe contul sau de Facebook. Acesta a prezentat si deciziile Curtii de Apel pentru fiecare din dosarele care au dus la situatia actuala a Hidroelectrica. Sunt noua dosare si pentru toate au fost admise recursurile. Recursul impotriva inchiderii insolventei a fost admis si astfel Hidroelectrica a reintrat in insolventa. In cazul recursurilor impotriva deciziei de intrare in insolventei si impotriva tabelului preliminar al creditorilor, Curtea a decis trimiterea cauzelor spre rejudecare instantei de fond. Vezi in text care sunt aceste decizii.

Conpet propune actionarilor un profit brut mai mic decat in 2013

Conducerea Conpet Ploiesti propune actionarilor, pentru acest an, un buget cu un profit brut de 36,8 milioane de lei, cu circa 10% mai mic decat in 2013, potrivit datelor publicate de companie.

Cum va schimba lumea Internetul de mare viteza: Va fi mai mult decat YouTube si Facebook, va fi peste tot

In putin peste doua decenii, Internetul ne-a schimbat viata. In alte cateva decenii viata noastra va fi parte din el. Tech Adevarul a vorbit cu Hartwig Tauber, omul care raspunde de monitorizarea Internetului de mare viteza in Europa.

Apple ar putea lansa iPhone 6 mai devreme decat era anuntat initial

Producatorul american Apple ar putea lansa mai devreme noua generatie a telefoanelor iPhone, pentru a contracara miscarile rivalilor de la Samsung, HTC, LG siSony, scrie MacWorld. Daca iPhone 6 era anuntat.

Comisia Europeana a agreat reducerea tarifelor de interconectare in telefonie din Romania. Apelurile in alte retele vor costa mai putin de la 1 aprilie 2014

Incepand cu data de 1 aprilie 2014, noile tarife maxime pentru terminarea apelurilor in retelele de telefonie fixa din Romania scad de la 0,67 eurocenti/minut la 0,14 eurocenti/minut, respectiv de la 3,07 eurocenti/minut la 0,96 eurocenti/minut in retelele de telefonie mobila, a decis Autoritatea de reglementare in comunicatii, in urma avizului favorabil primit din partea Comisiei Europene. Tariful de interconectare, care se regaseste in tariful preceput utilizatorului final care initiaza apelul, se factureaza exclusiv in cazul apelurilor in afara retelei si reprezinta pretul pe care reteaua apelata il solicita pentru acceptarea apelului.

Cum vede Ford trecerea la masinile care se conduc singure. O viziune mai putin optimista

Ford testeaza in SUA vehicule autonome, dar crede ca vor mai trece multi ani pana sa putem lasa automobilul sa se ocupe in totalitate de condus. Va fi o evolutie, nu o revolutie si vom lasa in seama automobilului pas cu pas cam cate o zecime dintre lucrurile pe care acum soferii trebuie sa le faca, a spus la Mobile World Congres seful de cercetare al Ford Europe, Pim van der Jagt, citat de Automotive News,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )