Libnet.ro
UNICEF

10:15

Femeile din Fasia Gaza vor avea nevoie de permisiunea unui tutore pentru a calatori

Adevărul Adevărul,
Femeile din Fasia Gaza vor avea nevoie de permisiunea unui tutore pentru a calatori

O instanta islamica din Fasia Gaza controlata de organizatia Hamas, a decis ca femeile au nevoie de permisiunea unui tutore barbat pentru a calatori. Teritoriul este oricum supus unei blocade din partea Israelului si Egiptului dupa ce gruparea militanta a preluat puterea, care restrange circulatia in afara garnitelor. continuă pe Adevărul

O instanta palestiniana a decis ca femeile pot calatori doar cu permisiunea unui barbat

Un tribunal islamic controlat de Hamas din fasia Gaza a decis ca femeile au nevoie de permisiunea unui tutore barbat pentru a calatori, impunand noi restrictii de circulatie in teritoriul asupra caruia Israelul si Egiptul au impus o blocada dupa ce gruparea militanta a ajuns la putere, relateaza L. Times.

Drama traita toata viata de Dan Bittman. Ce i-au facut femeile din viata lui, de fapt

Dan Bittman a venit la emisiunea Vorbeste Lumea, de la Pro TV, unde a vorbit despre dragoste, despre femeile din viata lui, dar a spus si de ce este un barbat singur si de ce nu s-a casatorit niciodata. Drama traita toata viata de Dan Bittman Dan Bittman a vorbit deschis despre relatiile pe care .

Cand vor avea loc simularile evaluarii nationale si bacalaureatului. Ministerul Educatiei a stabilit datele

Ministerul Educatiei a publicat datele la care vor avea loc simularile evaluarii nationale si bacalaureatului. Astfel, simularea bacalaureatului pentru elevii de clasa XII-a si a XIII-a va incepe pe 22 martie, cu .

Simularea la Bacalaureat si la Evaluarea Nationala, oficiale: cand vor avea loc in 2021

Evaluarea Nationala si Bacalaureatul din 2021 vor fi precedate de o simulare. Evenimentul este unul anual si va avea loc si de aceasta data. Elevii clasei a VIII-a vor sustine simularea.

Cand vor avea loc simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Elevii clasei a VIII-a vor sustine simularea pentru Evaluarea nationala in 29 si 30 martie, in timp ce simularea pentru Bacalaureat este programata din 22 martie, potrivit Ministerului Educatei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )