Libnet.ro
UNICEF

23:15

Femeile din viata lui Fidel Castro

Adevărul Adevărul,
Femeile din viata lui Fidel Castro

Inzestrat cu talentul de a sustine discursuri lungi si imbracat intr-o aura de luptator inflacarat, fostul dictator cubanez Fidel Castro a reusit sa seduca si sa tina aproape de el masele, dar si femeile, iar unele dintre ele au cedat efectului Fidel. Istoricii ii atribuie numeroase cuceriri si cel putin sapte copii, insa cel considerat parintele Revolutiei Cubaneze a pastrat o discretie totala asupra vietii sale amoroase. continuă pe Adevărul

Despre morti numai de bine! Avea un prenume frumos. Filosoful Mihai Sora, cu ironie despre trei lucruri pozitive din viata lui Fidel Castro

In urma vestii trecerii in nefiinta a lui Fidel Castro, la varsta de 90 de ani, numerosi lideri, oameni politici si personalitati au tinut sa-si exprime parerea cu privire la persoana.

El Lider Maximo nu va mai tine discursuri de ore in sir la Havana. Fidel Castro a parasit Hotel Nacional

Miami. Vineri, 25 noiembrie, 2016. Miezul noptii. Sute de oameni ies in strada cantand, dansand, desfacand sticle de sampanie. Cubanezii fugiti din lagarul lui Fidel Castro sarbatoreau anuntul mortii lui El Comandante.

Fidel Castro, extrem de discret in privinta vietii personale: Cine au fost femeile cu care s-a iubit si de ce sotia fratelui sau a jucat rolul de prima doamna timp de zeci de ani

Fostul lider cubanez Fidel Castro a fost foarte discret in ceea ce priveste viata sa privata. Fotografiile cu familia sa au fost publicate rareori in presa si nenumarate zvonuri au aparut, de-a lungul.

Ion Cristoiu: Fidel Castro a scapat din 638 de atentate puse la cale de CIA. N-a scapat insa din cel pus la cale de Viata

Ion Cristoiu a scris in Gandul de duminica, de pe blogul personal, despre trecerea in nefiinta a lui Fidel Castro. Jurnalistul vorbeste despre sutele de atentate puse la cale de.

Fidel Castro a incetat din viata la varsta de 90 de ani (VIDEO)

Fidel Castro a incetat din viata, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut de catre actualul presedinte al Cubei, fratele sau, Raul Castro, potrivit BBC. Comandantul.

Fostul lider cubanez Fidel Castro a murit

Fostul lider cubanez Fidel Castro a incetat din viata la varsta de 90 de ani, anunta BBC, citand televiziunea de stat cubaneza. Conform anuntului facut de Raul Castro, trupul neinsufletit al fostului presedinte cubanez va fi incinerat sambata, scrie.

Barack Obama nu va lua parte la funeraliile lui Fidel Castro

Barack Obama, cel care a initiat apropierea istorica dintre SUA si Cuba, nu va lua parte la ceremonia funerara a fostului presedinte cubanez, Fidel Castro, care s-a stins din viata la 90 de ani, a anuntat Casa Al.

Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

Noua zile de doliu in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez a incetat din viata la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut chiar de fratele sau la televiziunea de stat. Cu.

PORTRET Controversatul Fidel Castro - una dintre ultimele mari figuri politice ale secolului XX

Fidel Castro, mana de fier care a condus Cuba timp de aproape o jumatate de secol, facand din mica insula un jucator intre superputerile americana si sovietica, pana sa renunte la putere acum 10 ani in favoarea fratelui sau Raul, din cauza problemelor de sanatate, era, pana vineri, una dintre ultimele mari figuri politice ale secolului XX inca in viata, noteaza AFP intr-un portret al controversatului fost lider cubanez.

Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Fidel Castro a murit. Anuntul a fost facut de televiziunea de stat din Cuba. Luptator de gherila, om de stat, figura istorica, revolutionarul care a condus Cuba aproape o jumatate de secol s-a stins din viata la 90 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )