Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fenomenul Arsenie Boca, afacerea anului 2015

Antena3 Antena3,
Fenomenul Arsenie Boca, afacerea anului 2015

Fenomenul Arsenie Boca este afacerea anului 2015. Pentru biserica, dar si pentru diversi afaceristi care vand obiecte cu imaginea parintelui. Pe langa cei care cred cu adevarat in minunile. continuă pe Antena3

Barba lui Arsenie Boca, scoasa la licitatie pe internet

Un aradean care spune ca este fost calugar la Manastirea Prislop a scos la vanzare pe internet o barba despre care sustine ca i-a apartinut parintelui Arsenie Boca. Pretul cerut pentru barba este de 200 de.

Becali, Halep si Tiriac, printre tintele favorite alepamfletelor raposatului Vadim in decursul anului 2015

Fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a fost unul dintre cei care ne-au parasit in 2015. El a sugerat de mai multe ori, in decursul anului 2015, ca relatia dintre Ion Tiriac si Simona Halep n-ar fi tocmai una profesionala. Ultima data chiar in ziua mortii sale.

Marii disparuti ai anului 2015: Mitzura Arghezi, Vadim, Paula Iacob

Mitzura Arghezi, fiica scriitorului Tudor Arghezi, traducatoarea Antoaneta Ralian, compozitorul Marcel Dragomir, cantareata Lucretia Ciobanu, politicianul Corneliu Vadim Tudor si avocata Paula Iacob se numara printre marii disparuti ai anului 2015, conform unei cronologii realizate de Mediafax.

Cum arata cel mai bun 11 al anului 2015

Revista franceza France Football, cea care in colaborare cu FIFA desemneaza anual castigatorul Balonului de Aur, a intocmit echipa ideala a anului 2015.

Inventiile anului 2015: de la ochelarii holografici la paharul de whisky pentru spatiul cosmic

Anul 2015 a adus numeroase inventii si inovatii tehnologice, majoritatea salutate pentru capacitatea lor de a ajuta oamenii si de a spori arsenalul de instrumente ale stiintei, in timp ce altele au fost apreciate fie si doar pentru ca au reusit sa smulga un zambet.

Cele mai importante momente ale anului 2015 in tenis: Horia, Simona, Nole, Serena si alti eroi

Ca in fiecare an, ne incheiem conturile cu sezonul 2015 cu o recapitulare a celor mai importante evenimente. Top 30 se termina acum cu locurile 10-1. Precum in articolele dedicate sezoanelor anterioare, topul pastreaza o balanta intre rezultatele romanilor si cele de interes general.

Umbrele anului 2015: Acuzatii de plagiat, anchete de coruptie si o catastrofa cu peste 60 de morti

Anul 2015 ramane in istoria Romaniei prin cateva evenimente cu consecinte grave, atat in plan social cat si politic.

Retrospectiva anului 2015 in filme: actiune, mister si personaje interesante

2015 a fost un an bun pentru filme, dar niciunul nu a iesit cu adevarat in evidenta, dovada fiind ca nici previziunile pentru Oscarul de cel mai bun film nu sunt clare. Cuvantul de baza pentru filmele care au atras oamenii in cinematografele romanesti de anul acesta? Actiune. Majoritatea filmelor de pe lista au parte de un scenariu dinamic, cu intrigi, scene de bataie, conflicte interioare si nu numai.

Cele mai bune carti ale anului 2015, un clasament BBC

Scriitoarea si editorialista BBC Jane Ciabattari a realizat un top al celor mai apreciate volume de fictiune si de memorialistica publicate anul acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )