Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zana de foc e urmatoarea isterie dupa Balena albastra, dar sa nu crezi tot ce vei auzi in presa

Playtech Playtech,
Zana de foc e urmatoarea isterie dupa Balena albastra, dar sa nu crezi tot ce vei auzi in presa

&8222;Balena albastra&8221; este un subiect intors pe toate partile si dus la extrem de multe publicatii din Romania. Acum, &8222;Zana de foc&8221; promite sa fie urmatoarea isterie de acest gen, dar inainte sa te panichezi pentru ca ai auzit de acest &8222;joc&8221; la televizor, trebuie sa stii niste lucruri.   &8222;Balena albastra&8221; a luat nastere pe [&8230;]. continuă pe Playtech

Sapte elevi din Galati au venit cu rani la scoala. O fata a recunoscut ca joaca Balena Albastra

Sapte elevi au venit la scoala, intr-o comuna din Galati, taiati pe brate, iar una dintre eleve a recunoscut ca s-a ranit dupa ce a accesat jocul „Balena Albastra”.Descoperirea a fost f?.

Cercetari dupa ce mai multi elevi ar fi jucat Balena Albastra

Mai multi elevi ai unei scoli din judetul Arges sunt suspectati ca si-au provocat rani, oamenii legii cercetand daca acestea au legatura cu jocul Balena Albastra. Mai multi copii de.

Jocul mortii: Un baiat din Dambovita s-a spanzurat dupa ce s-ar fi jucat Balena albastra

Balena Albastra face victime. Un copil de doar 11 ani din judetul Dambovita si-a pus capat zilelor, dupa ce ar fi intrat in jocul mortii, informeaza Click. ro. Baiatul din Dambovita a.

Coincidenta care iti da fiori. Un alt baiat, cu acelasi nume si apropiat de varsta lui Alex din Cazaci, si-a luat viata dupa ce ar fi jucat Balena Albastra, in aceeasi zi

Un alt copil, de 14 ani, s-a spanzurat in podul casei. Ar fi jucat Balena Albastra. Totul s-a intamplat cu doar o ora inaintea cazului de la Cazaci, iar baiatul se numea tot Alex.

Sase copii din Dambovita au accesat jocul Balena Albastra si au parcurs mai multe etape. Cel mai tanar are doar noua ani

Politistii din judetul Dambovita au identificat, pana in prezent, sase copii care au accesat jocul ”Balena Albastra”, iar unii dintre acestia au parcurs mai multe etape pana.

BALENA ALBASTRA loveste din nou! 3 copii din Bacau, depistati jucand JOCUL SINUCIGAS

Trei copii din Sascut, judetul Bacau au fost depistati jucand Balena Albastra, potrivit publicatiei Desteptarea. Copiii erau in faza in care erau amenintati de un adult, aparent din afara.

Ministrul Carmen Dan speriata de BALENA ALBASTRA: Ma ingrijoreaza extraordinar de tare acest fenomen

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti, la Parlament, ca este ingrijorata de fenomenul Balena albastra si a mentionat ca, desi nu s-a stabilit o legatura intre.

Creste numarul jucatorilor de Balena Albastra din Dambovita: Politia are in evidenta 6 elevi, iar cel mai mic are 9 ani

Numarul elevilor care au jucat Balena Albastra“, o inventie periculoasa in urma careia mai multi tineri si-ar fi luat viata, este in crestere. In Dambovita sunt descoperiti de la o zi la alta noi tineri care se afla in diferite stadii ale jocului. Ei au fost luati in evidenta de politisti.

Teribilism sau Balena albastra, in cazul unor elevi din Arges care s-au crestat pe brate. Politia incearca sa stabileasca daca exista vreo legatura cu sinistrul joc

Inspectoratul Judetean de Politie Arges a inceput, miercuri, 29 martie, verificarile in cazul mai multor elevi din Arges care, in decursul ultimelor zile, si-au provocat zgarieturi pe brate. Cercetarile urmeaza sa stabileasca daca incidentele au legatura cu jocul Balena albastra.

Cum actioneaza Balena Albastra! Psiholog: Si copiii de 8 ani stiu. E o trauma!

Balena Albastra. Psihologul Ionut Rizescu, caretrateaza, in prezent, un pacient in varsta de 12 ani, salvat la timp de parintii sai, spune ca jocul Balena Albastraajunge sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )