Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fenomenul de pe piata muncii din Romania care duce la cresterea somajului. Ce prefera sa faca angajatorii

Antena3 Antena3,
Fenomenul de pe piata muncii din Romania care duce la cresterea somajului. Ce prefera sa faca angajatorii

Romania nu stie exact cati locuitori are. Despre numarul de angajati, cu atat mai putin. in principiu, sunt aproximativ sase milioane de romani ocupati, adica oameni care lucreaza in baza unui contract. continuă pe Antena3

Oficial european: Piata muncii din Romania are nevoie de imbunatatiri. Rata de ocupare a fortei de munca este de numai 63%

Functionarea pietei muncii in Romania are nevoie de imbunatatiri, in conditiile in care rata de ocupare a fortei de munca este de 63%, sustine Zoltan Kazatsay, director general adjunct, Directia Generala.

Cristian Preda: UDMR, singura formatiune politica din Romania care are candidati in toate ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda face, pe blogul personal, o apreciere despre UDMR, si anume ca este singura formatiune politica din Romania care are candidati la toate colegiile din tara. Singura formatiune politica de la noi care are candidati in toate colegiile e UDMR. Celelalte partide nu au fie pentru ca sunt membre in aliante, fie pentru ca sunt prea slabe pentru a putea produce 462 de candidaturi. UDMR e, insa, prima data in situatia de a acoperi toate .

Piata muncii din SUA aduce cresteri la bursele europene

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, dupa ce Statele Unite ale Americii au anuntat cresterea peste asteptari a numarului de noi locuri de munca, in luna octombrie.

Andrei Costache, roman ce locuieste in SUA: Vineri am stat doua ore la coada sa luam benzina in canistra si ne-am amintit de zilele bune din Romania

Un roman care locuieste in Statele Unite a povestit intr-o relatare pentru HotNews. ro despre efectele trecereii uraganului Sandy in zona New Jersey-New York, la cateva zile dupa dezastrul care a lovit Coasta de est a Americii. Andrei Costache afirma ca locuitorii din zona sunt stresati de tot ce s-a intamplat, in special pentru ca lucrurile nu au revenit la normal imediat 1-2 zile), cum au fost obisnuiti in trecut. Vorbind despre penuria de combustibil, Costache spune ca vineri seara am stat doua ore la coada sa luam benzina in canistra si ne-am amintit de zilele bune din Romania.

Cum si-a batut joc statul roman de monumentele din Romania? De ce nu le-a putut duce mai departe?

100 de locuri de salvat din Romania este o campanie lansata de echipa emisiunii Secvential-Antena3. Puteti fi parte a acestei initiative facand propuneri si votand locurile pe care credeti ca impreuna le putem.

Ford vrea sa depaseasca Volkswagen pe piata din Romania

Ford a prezentat presei din Romania modelul B-Max, primul autoturism fabricat integral in Romania de marca Ford. Odata cu noile grile de preturi, care aduc o reducere de circa 700 de euro pentru versiunea de.

Noul Volkswagen Golf VII poate fi comandat si pe piata din Romania. Afla care sunt preturile oficiale!

Noul Volkswagen Golf poate fi comandat de luni si pe piata din Romania. Porche Romania, importatorul marcii pe piata locala, a prezentat preturile oficiale pentru noul Golf, la doua saptamani de la testele.

Intact Media Group a readus pe agenda publica problemele cu care se confrunta sistemul sanatatii din Romania

Evenimentul Finantarea Sanatatii 2013 organizat ieri de Intact Media Group a reusit sa readuca pe agenda publica problemele cele mai importante cu care se confrunta azi sistemul de sanatate din Romania. Ne-am.

INCREDIBIL! Tentativa de JAF iN TRAFIC, filmata pe o sosea din Romania

Este cunoscut deja faptul ca soselele din Romania sunt din ce in ce mai periculoase, si asta nu neaparat din pricina problemelor de infrastructura sau intretinere. Este vorba despre hotii care opereaza.

80% dintre bancile din Romania au legaturi cu reteaua de bancheri aflata in spatele fraudei de 22 milioane de euro

80% dintre bancile din Romania au legatura cu reteaua care a prejudiciat statul cu 22 de milioane de euro, prin credite cu acte false. Mai mult decat atat, seful gruparii are relatii stranse cu functionari.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )