Libnet.ro
UNICEF

09:15

INCREDIBIL! Tentativa de JAF iN TRAFIC, filmata pe o sosea din Romania

Antena3 Antena3,
INCREDIBIL! Tentativa de JAF iN TRAFIC, filmata pe o sosea din Romania

Este cunoscut deja faptul ca soselele din Romania sunt din ce in ce mai periculoase, si asta nu neaparat din pricina problemelor de infrastructura sau intretinere. Este vorba despre hotii care opereaza. continuă pe Antena3

80% dintre bancile din Romania au legaturi cu reteaua de bancheri aflata in spatele fraudei de 22 milioane de euro

80% dintre bancile din Romania au legatura cu reteaua care a prejudiciat statul cu 22 de milioane de euro, prin credite cu acte false. Mai mult decat atat, seful gruparii are relatii stranse cu functionari.

Productia celui mai mare parc fotovoltaic din Romania incepe in primele zile din 2013

Cel mai mare parc fotovoltaic din Romania, care se afla in localitatea Cujmir din Mehedinti, va incepe productia in primele zile ale anului 2013. Parcul, detinut de grupul portughez Eface, se intinde pe o.

Arad by-pass, autostrada de cea mai buna calitate din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a receptionat, miercuri, lucrarile de construire a centurii municipiului Arad in regim de autostrada, iar reprezentantii firmei de consultanta au afirmat ca este cea mai bine realizata autostrada din Romania.

100 de locuri de salvat din Romania

Echipa emisiunii Secvential lanseaza campania nationala 100 de locuri de salvat din Romania. Pagina de Facebook special construita va gazdui propunerile noastre si ale dumneavoastra pentru a intocmi o.

Ce amestec au Rusia si SUA in alegerile din Romania.

Romania ramane un spatiu interesant pentru marile puteri, mai ales in aceasta perioada in care creste instabilitatea in Orientul Apropiat, iar zona Marii Negre este tinuta sub lupa atat de strategii americani, cat si de cei rusi. Pentru Statele Unite ale Americii efectele imediate ale alegerilor generale din Romania ar putea fi decisive in continuarea sau abandonarea proiectului scutului atiracheta, care ar urma sa fie instalat langa Caracal. Americanii si-ar dori un guvern puternic cu o .

Fenomenul ingrijorator care afecteaza sistemul sanitar din Romania. Cati doctori au plecat din tara in ultimii 5 ani

Aproape 14. 000 de medici au plecat din Romania in ultimi cinci ani, de cand tara noastra este in Uniunea Europeana. Este un fenomen ingrijorator, mai ales ca la noi in tara, media este de 1,9 medici la 1.

Ambasadorul SUA la Bucuresti lauda justitia din Romania: Instantele sunt din ce in ce mai rezistente la presiuni

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a laudat justitia din Romania. Instantele sunt din ce in ce mai rezistente la presiunile politice si au facut progrese in lupta impotriva coruptiei, a adaugat.

100 de locuri de salvat din Romania

100 de locuri de salvat din Romania este o campanie lansata de echipa emisiunii Secvential-Antena3. Puteti fi parte a acestei initiative facand propuneri si votand locurile pe care credeti ca impreuna le putem.

Valeriu Zgonea participa astazi la prezentarea Topului firmelor private din Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, participa astazi la evenimentul prilejuit de prezentarea Topului firmelor private din Romania, conform unui comunicat de presa.

Peste sase milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica din Romania in primele noua luni din acest an, in crestere cu 10,4%

Peste sase milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica din Romania in primele noua luni din acest an, in crestere cu 10,4% fata de aceasi perioada a anului trecut, a anuntat vineri Institutul National de Statistica. Sosirile turistilor romani au reprezentat 78,5% din numarul total de sosiri, in timp ce turistii straini au reprezentat 21,5% din numarul total de sosiri, ponderi apropiate de cele din aceasi perioada a anului trecut. Indicele de utilizare neta a locurilor de cazare in perioada mentionata a fost de 26,7% pe total structuri de cazare turistica, in scadere cu 0,3 puncte procentuale fata de aceasi perioada din 2011.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )