Libnet.ro
UNICEF

15:00

Festivalul International de Poezie Artgothica, pe 11 - 13 iulie, la Sibiu

Hotnews Hotnews,
 Festivalul International de Poezie Artgothica, pe 11 - 13 iulie, la Sibiu

In perioada 11 - 13 iulie se vor desfasura, la Sibiu, lucrarile Festivalului International de Poezie Artgothica. In cadrul festivalului, vor fi acordate Premiile Nationale pentru Poezie Mircea Ivanescu, de catre un juriu prezidat de catre scriitoarea Nora Iuga si din care mai fac parte scriitorii Dan Mircea Cipariu, Virgil Diaconu, Adrian Suciu si Lucian Vasilescu. continuă pe Hotnews

Cel mai dificil raliul hard enduro din lume debuteaza pe 13 iulie. Satmareanul Emanuel Gyenes va reprezenta Romania la clasa gold, impreuna cu Ervin Kovacs

Cel mai dificl raliu hard enduro- Red Bull Romaniacs, ajuns la cea de a 11-a editie, debuteaza pe 13 iulie, la Sibiu. Satmareanul Emanuel Gyenes va reprezenta Romania la clasa gold in aceasta competitie, impreuna cu Ervin Kovacs.

Vremea pana pe 13 iulie. Ce temperaturi vor fi si cat va ploua in urmatoarele doua saptamani in fiecare regiune a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 30 iunie - 13 iulie, pentru toate regiunile din tara: Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si la munte, transmite Mediafax.

Revin ploile si scad temperaturile. Prognoza meteo pana la 13 iulie

Meteorlogii anunta ca revin ploile si temperaturile vor scadea putin, in perioada urmatoare. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani.

PROGNOZA METEO Vreme calda, dar cu episoade de instabilitate, pana pe 13 iulie

Regimul termic va continua sa fie unul instabil in urmatoarele doua saptamani, la nivelul tuturor regiunilor, cu episoade de averse in special in intervalul 7-9 iulie, dar si in zilele premergatoare, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )