Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai dificil raliul hard enduro din lume debuteaza pe 13 iulie. Satmareanul Emanuel Gyenes va reprezenta Romania la clasa gold, impreuna cu Ervin Kovacs

Adevărul Adevărul,
Cel mai dificil raliul hard enduro din lume debuteaza pe 13 iulie. Satmareanul Emanuel Gyenes va reprezenta Romania la clasa gold, impreuna cu Ervin Kovacs

Cel mai dificl raliu hard enduro- Red Bull Romaniacs, ajuns la cea de a 11-a editie, debuteaza pe 13 iulie, la Sibiu. Satmareanul Emanuel Gyenes va reprezenta Romania la clasa gold in aceasta competitie, impreuna cu Ervin Kovacs. continuă pe Adevărul

Europa depaseste SUA si devine cel mai mare exportator de alimente din lume

Uniunea Europeana a depasit anul trecut Statele Unite ale Americii si a devenit cel mai important exportator de alimente la nivel mondial, pozitie pe care o va pastra pentru urmatorii ani, arata un raport al Comisiei Europene .

350 de motociclisti se vor intrece in raliul de hard enduro de la Sibiu

In 2004, Sibiul a devenit pentru prima data locul unde rideri din toata lumea isi depasesc limitele in incercarea de a ajunge la finisul concursului. Chiar din primul an, Prologul din centrul Sibiului a devenit un punct de reper al raliului si a aratat lumii intregi ca hard enduro sau enduro extrem inseamna o provocare care poate fi urmarita de mii de spectatori.

Cele mai mari 1.000 de banci din lume au batut recordul la profit in 2013

Cele mai mari 1. 000 de banci din lume au inregistrat in 2013 un profit record de 920 de miliarde de dolari, bancile din China asigurand aproape o treime din acest profit. Potrivit Reuters, situatia evidentiaza ascensiunea bancilor chineze dupa criza.

DACIA, cel mai puternic avans al inmatricularilor pe piata din Franta, de peste 30%

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 30,4% in primele sase luni ale anului, la 58. 582 unitati, inregistrand cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative, in.

Praidul are cel mai mare strand cu apa sarata din Romania

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania a fost deschis in statiunea Praid, din judetul Harghita. Strandul ar urma sa puna in valoare potentialul curativ al apelor sarate, care au un efect benefic in tratarea unor boli precum reumatismul sau in recuperarea dupa fracturi. Strandul are o suprafata de peste 5. 200 de metri patrati, din care luciul de apa este reprezentat de aproximativ 2. 000 de metri patrati. in interiorul strandului de la Praid avem doua bazine pentru copii, dintre care unul cu o adancime de 60 de centimetri si altul cu o adancime de 120 de centimetri, precum si un bazin pentru adulti, spun reprezentantii Societatii Nationale a Sarii. Compania de stat a finantat aceasta investitie cu suma de 1,5 milioane de euro.

Cel mai inalt turn din lume va fi construit in China!

In China se va construi cea mai inalta cladire din lume. Turnul va avea 1 kilometru altitudine. a1. ro/news/cel-mai-inalt-turn-din-lume-va-fi-construit-in-china-id351897. html.

XOLO Win Q900s, cel mai usor smartphone din lume

In lupta dupa superlative absolute in specificatii, cel putin momentan, XOLO Win Q900s este cel mai usor smartphone din lume. Cu toate ca un numar foarte mic de utilizatori isi alege telefoanele dupa superlativele absolute pe care si le asuma la un moment dat, producatorii parca abia asteapta sa se mandreasca cu astfel de titluri. Telefonul de mai sus este cel mai usor smartphone din lume. XOLO Win Q900s cu Windows Phone reuseste sa se incadreze in 100 de grame.

El este cel mai sexy celibatar celebru din lume! 10 FOTO HOT!

Editorii publicatiei People au decis, in urma unui sondaj, ca cel mai sexy celibatar din lume, din randul vedetelor, este Joe Manganiello, cunoscutul actor din serialul True Blood sau din filmul Spiderman.

Un CASTEL din Romania, al doilea cel mai frumos din lume. E una din cele mai mari si mai bine conservate cetati feudale din Europa de Est

Cetatea Fagaras este al doilea cel mai frumos castel din lume, potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, informeaza huffingtonpost. com, potrivit Mediafax. in.

Cel mai bun termometru din lume, facut din lumina

Fizicienii de la Universitatea din Adelaide au creat termometrul cel mai sensibil din lume - de trei ori mai precis decat cele mai bune termometre existente. Acestia spun ca au fost capabili sa masoare temperatura cu o precizie de 30 de miliardimi dintr-un grad.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )