Libnet.ro
UNICEF

21:00

Festivalul Rock am Ring din Nurnburg, suspendat din cauza unei amenintari teroriste

Hotnews Hotnews,
 Festivalul Rock am Ring din Nurnburg, suspendat din cauza unei amenintari teroriste

Festivalul Rock am Ring din Nurnberg, care a inceput vineri, a fost suspendat din cauza unei amenintari teroriste. Organizatorii spun ca spera ca evenimentul sa continue sambata conform programului, informeaza The Telegraph, citat de news. ro. continuă pe Hotnews

Festivalul Rock am Ring din Nuerburg, suspendat din cauza unei amenintari teroriste

Festivalul Rock am Ring din Nurnberg, care a inceput vineri, a fost suspendat din cauza unei amenintari teroriste. Organizatorii spun ca spera ca evenimentul sa continue sambata conform programului, informeaza The Telegraph, citat de news. ro.

Autoritatile germane au intrerupt festivalul Rock am Ring din cauza unei amenintari teroriste

Rock am Ring, unul dintre cele mai mari festivaluri din Germania, a fost intrerupt in mod abrupt vineri seara din cauza unei amenintari de natura terorista. Organizatorii festivalului au anuntat pe Facebook ca politia le-a cerut sa intrerupa festivalul si sa elibereze premisele ca o metoda de precautie.

80.000 de oameni evacuati la festivalul Rock am Ring din cauza unei amenintari teroriste (VIDEO)

Amenintare terorista la festivalul Rock am RingdinGermania. Peste 80. 000 de oameni au fost evacuati, informeaza RT. Organizatorii festivalului au transmis, printr-o postare pe Facebook, tuturor.

Germania: 80.000 de oameni evacuati la festivalul Rock am Ring din cauza unei amenintari teroriste (VIDEO)

Amenintare terorista la festivalul Rock am RingdinGermania. Peste 80. 000 de oameni au fost evacuati, informeaza RT. Organizatorii festivalului au transmis, printr-o postare pe Facebook, tuturor.

Autoritatile germane au intrerupt festivalul Rock am Ring datorita unei amenintari teroriste

Rock am Ring, unul dintre cele mai mari festivaluri din Germania, a fost intrerupt in mod abrupt vineri seara datorita unei amenintari de natura terorista. Organizatorii festivalului au anuntat pe Facebook ca politia le-a cerut sa intrerupa festivalul si sa elibereze premisele ca o metoda de precautie.

Festivalul de muzica Rock am Ring a fost intrerupt din cauza unei amenintari teroriste

Organizatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, Rock am Ring, din Germania, au anuntat pe retelele sociale ca evenimentele de vineri seara au fost suspendate din cauza unei amenintari teroriste, scrie The Telegraph. Momentan, politia nu a confirmat aceste informatii.

Situatie dramatica in Valcea! Oameni evacuati din cauza unei alunecari de teren

Mai multe familii din localitatea valceana Alunu au fost evacuate din cauza alunecarilor de teren din zona. Decizia a fost luata joi de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Alunu, dat fiind.

Primarul din Baicoi, ramas fara mandat din cauza unei condamnari definitive, candideaza din nou la alegerile locale partiale

Fostul primar al orasului Baicoi, din judetul Prahova, Ciprian Statescu, ramas fara mandat in decembrie anul trecut in urma unei condamnari definitive pentru conflict de interese, candideaza din nou, sustinut de PNL. Statescu, pe numele caruia mai exista un dosar penal pentru abuz in serviciu, are trei contracandidati, intre care un fost director de supermarket si un medic veterinar, transmite News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )