Libnet.ro
UNICEF

17:00

Festivalul Tanta si Costel trei zile dedicate teatrului

România Liberă România Liberă,
Festivalul Tanta si Costel trei zile dedicate teatrului

Festivalul National de teatru Tanta si Costel, organizat de Primaria Medgidia impreuna cu Garnizoana si Cercul Militar Medgidia, se va desfasura in perioada 26 - 28 septembrie. Ajuns la cea de-a treia editie, festivalul va oferi cetatenilor din Medgidia trei zile de teatru, dedicate culturii si artei teatrale. continuă pe România Liberă

Autoritatile din Sierra Leone anunta ca cele trei zile de carantina nationala au fost un succes

Cele trei zile de carantina nationala dinSierra Leone au fost un succes, anunta autoritatile africane. De altfel, oficialii au anuntat ca perioada de carantina nu va mai fi extinsa pe motivul epidemiei d.

Apple a vandut 10 milioane de unitati iPhone 6 si 6 Plus in primele trei zile

Apple a vandut un numar record de zece milioane de telefoane iPhone 6 si 6 Plus in primele trei zile de comercializare, arata datele companiei, citate de Reuters. Smartphone-ul e disponibil in doar 10 tari, iar vineri se vor adauga 20 de tari. In Romania telefonul poate fi comandat de la magazinele online, cu preturi incepand de la 3. 500 lei.

VIDEO Caramitru-Malaele: se reia duelul pe scena Teatrului National din Bucuresti

Unul dintre cele mai de succes spectacole ale TNB-ului revine si in noua stagiune, odata cu reprezentatia din 29 septembrie, de la Sala Studio. Cei trei protagonisti vin cu forte proaspete si cu unele surprize pentru public.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )