Libnet.ro
UNICEF

00:07

Festivitatea de premiere a finalistilor turneului European Masters. Ion Tiriac a oferit trofeul invingatorului Judd Trump (VIDEO)

Online Sport Online Sport,
Festivitatea de premiere a finalistilor turneului European Masters. Ion Tiriac a oferit trofeul invingatorului Judd Trump (VIDEO)

Ion Tiriac s-a numarat printre cei aproape 2. 000 de spectatori la finala turneului de snooker European Masters de la Bucuresti, iar la final i-a inmanat trofeul invingatorului Judd Trump. Invinsul Ronnie OSullivan a fost premiat de catre Adrian Thiess, omul care a facut posibil acest eveniment si care in 2015 il aducea pe Ronnie in premiera in Romania. Vedeti mai jos imagini surprinse la Circul Globus de reporterul Onlinesport. ro prezent la fata locului. continuă pe Online Sport

European Masters Snooker: Mark Selby s-a calificat in sferturile turneului de la Bucuresti

Mark Selby l-a invins categoric pe Barry Hawkins, scor 4-0, asigurandu-si prezenta in sferturile de finala ale turneului European Masters. Competitia are loc la Circul Globus din Bucuresti.

Judd Trump il invinge pe Ronnie OSullivan in frame-ul decisiv al finalei European Masters de la Bucuresti

Urmariti in aceasta pagina amanunte in timp real de la finala turneului European Masters de la Bucuresti in care se intalnesc englezii Ronnie OSullivan si Judd Trump. Meciul a fost precedat de un moment special in memoria lui Paul Hunter, jucator englez plecat prematur dintre noi in urma cu un deceniu pe 9 octombrie.

LIVE Ronnie OSullivan-Judd Trump in finala European Masters de la Bucuresti (sesiunea decisiva la 19:00)

Urmariti in aceasta pagina amanunte in timp real de la finala turneului European Masters de la Bucuresti in care se intalnesc englezii Ronnie OSullivan si Judd Trump. Meciul a fost precedat de un moment special in memoria lui Paul Hunter, jucator englez plecat prematur dintre noi in urma cu un deceniu pe 9 octombrie.

LIVE Ronnie OSullivan-Judd Trump in finala European Masters de la Bucuresti

Urmariti in aceasta pagina amanunte in timp real de la finala turneului European Masters de la Bucuresti in care se intalnesc englezii Ronnie OSullivan si Judd Trump.

European Masters Snooker: Sambata se desfasoara semifinalele - Judd Trump vs Mark Selby, de la ora 13:00

Semifinalele turneului European Masters Snooker se vor desfasura sambata 8 octombrie), la Circul Globus din Bucuresti. Primul meci al zilei se va disputa intre Judd Trump si Mark Selby, de la ora 13:00, in timp ce Ronnie O'Sullivan va juca de la ora 19:00 cu Neil Robertson.

Judd Trump, primul semifinalist la European Masters dupa o victorie categorica in fata lui John Higgins

Englezul Judd Trump s-a calificat spectaculos in semifinalele turneului European Masters de la Bucuresti, primul turneu de puncte gazduit de tara noastra in aceasta saptamana la Circul Globus.

European Masters Snooker: Judd Trump, castigatorul turneului de la Bucuresti - Trump l-a invins in finala pe Ronnie O'Sullivan

Judd Trump este campionul primei editii a European Masters Snooker, competitie organizata la Circul Globus din Bucuresti, dupa ce l-a invins in finala pe Ronnie O'Sullivan, scor 9-8. Asul din pachet a revenit spectaculos in fata lui O'Sullivan, castigand trei jocuri consecutiv pentru a se impune in decisiv.

European Masters Snooker: Ronnie O'Sullivan s-a calificat in finala turneului de la Bucuresti

Ronnie O'Sullivan l-a invins fara drept de apel pe Neil Robertson, scor 6-0, dupa o ora si jumatate de joc, si s-a calificat in finala European Masters Snooker, primul turneu din circuitul mondial disputat in Romania. O'Sullivan va juca in ultimul act al competitiei cu Judd Trump, duminica, de la ora 13:00.

Moment special in memoria lui Paul Hunter inaintea finalei European Masters de la Bucuresti (VIDEO)

La zece ani de la plecarea prematura dintre noi a talentatului si indragitului jucator englez Paul Hunter, spectatorii prezenti la finala European Masters de la Bucuresti i-au adus un omagiu triplului campion de la Masters. Maestru de ceremonie a fost Marius Ancuta, unul dintre comentatorii de snooker ai postului Eurosport prin intermediul caruia noi romanii ne-am indragostit de acest minunat sport si de jucatorii care il ridica la rang de arta.

European Masters Snooker: Judd Trump vs Ronnie O'Sullivan in finala competitiei (de la ora 13:00)

Judd Trump si Ronnie O'Sullivan se vor confrunta, duminica 9 octombrie), in marea finala a European Masters Snooker, primul turneu din circuitul mondial disputat in Romania. Ultimul act al competitiei va avea loc la Circul Globus din Bucuresti, in cadrul a doua sesiuni, de la ora 13:00, respectiv ora 19:00.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )