Libnet.ro
UNICEF

13:15

Fethullah Gulen a avut propriul stand la cel mai important targ de carte de pe litoral. Clericul progresist este considerat principalul inamic al Turciei de catre presedintele turc Erdogan

B1 B1,
Fethullah Gulen a avut propriul stand la cel mai important targ de carte de pe litoral. Clericul progresist este considerat principalul inamic al Turciei de catre presedintele turc Erdogan

Clericul Fethullah Gulen a avut propriul stand la targul Gaudeamus din Constanta, care a fost organizat la inceputul lunii august de Radio Romania, postul public de radio, potrivit info-sud-est. ro. continuă pe B1

Neil Lennon, antrenor Celtic: Meciul cu CFR Cluj, cel mai important test pentru noi in acest inceput de sezon

Antrenorul echipei de fotbal Celtic Glasgow, Neil Lennon, a declarat, luni, ca meciul de miercuri cu CFR Cluj, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, va fi cel mai important test din acest debut de sezon pentru campioana Scotiei, potrivit site-ului oficial al clubului.

Guvernul turc distruge peste 300.000 de carti. Un manual de matematica a fost interzis pentru ca intr-o problema includea initialele lui Fethullah Gulen

Peste 300. 000 de carti au fost scoase din scolile si din bibliotecile din Turcia si au fost distruse dupa tentativa de lovitura de stat din 2016, potrivit Ministerului Educatiei din aceasta tara. Un manual de matematica a fost interzis pentru ca intr-o problema includea initialele lui Fethullah Gulen, sub forma: de la punctul F la punctul G.

A nascut cel mai mare copil: cate kilograme a avut si de ce a convins-o sa nu mai faca inca unul

Copiii la nastere au doar cateva kilograme. Unii dintre cei mai mari care s-au nascut vreodata au atins pragul de patru kilograme, in circumstante extraordinare. Se pare insa ca se poate si mai mult. Daca ti-ai dorit toata viata un copil, sarcina poate fi un lucru foarte placut, o experienta memorabila. Asta nu inseamna totusi .

Summer Well 2019, cel mai asteptat festival de langa Bucuresti. Calendarul show-ului. Ce artisti vor fi prezenti

Dupa Neversea,Untold si Electric Castle, urmeaza si Summer Well 2019. Cel mai asteptat festival de langa Bucuresti va avea loc in intervalul 9 11 august, pe Domeniul Stirbey de la Buftea. Mai jos ai calendarul show-ului si artistii care vor urca pe scena. Summer Well 2019: calendarul show-ului, artisti incepe Summer Well! Evenimentul va .

Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

PrimarulDaniel Baluta a promis vineri intr-o conferinta de presa ca cel mai mare spital de stomatologie din Romania, care va avea 65 de cabinete si sali de operatie, va fi construit in sectorul 4 al Ca.

Daniel Baluta: Cel mai mare spital de stomatologie din Romania va fi construit in sectorul 4 din Bucuresti

Cel mai mare spital de stomatologie din Romania, care va avea 65 de cabinete si sali de operatie, va fi construit in sectorul 4 al Capitalei, a promis vineri, intr-o conferinta de presa, primarul sectorului 4, Daniel Baluta. El sustine ca lucrarile ar urma sa inceapa cel tarziu pe data de 15 octombrie, termenul de finalizare fiind de 3 ani.

Cel mai ciudat campionat din lume combina impletitul cu muzica rock: despre ce este vorba

Exista multe recorduri ciudate in lumea asta, dar nu te-ai astepta ca diverse practici mai mult sau mai putin ciudate sa devina subiect de campionat mondial. in urma cu cateva saptamani, in estul Finlandei, s-a desfasurat campionatul mondial de muzica impletit pe muzica heavy metal. Evenimentul are un nume cat se poate de sugestiv .

Alexandrion Group, desemnat Cel mai bun producator de bauturi spirtoase din Europa

Alexandrion Group este acum cel mai bun producator de spirtoase din Europa. Acquisition International a facut publica lista castigatorilor AI Business Excellence Awards pentru anul 2019, unde Alexandrion Group a fost numit Best Spirits Producer 2019 - Europe.

Top 10 tari in care e cel mai bine sa traiesti in lume

Cand vine vorba de un trai bun, cel mai probabil ai in cap alte tari in afara de Romania in cazul in care vrei sa duci o viata linistita. Criteriile dupa care sa iti tara in care.

Sapte dosare cu minori disparuti, in lucru la IPJ Teleorman. Cel mai vechi e inregistrat in anul 1998

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Teleorman are in lucru sapte dosare cu minori care au disparut, cel mai vechi fiind inregistrat in anul 1998, a precizat purtatorul de cuvant al institutiei, inspector pr.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )