Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fierbe Europa. Actiune sindicala uriasa impotriva austeritatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fierbe Europa. Actiune sindicala uriasa impotriva austeritatii

In Spania si Portugalia e greva generala. In Italia sunt confruntari violente intre manifestanti si politie. In Romania, doar pichetari. Sindicalistii europeni au oferit Comisiei Europene Premiul Nobel al Austeritatii. continuă pe Wall-Street Ro

Zi de furie in Europa impotriva austeritatii. Si la noi vor fi proteste

Europa se mobilizeaza miercuri impotriva austeritatii, o zi care urmeaza sa fie marcata de greve generale in Spania si in Portugalia, doua dintre cele mai fragile tari din regiune, unde furia poporului creste in fata saraciei si a unei rate tot mai ridicate a somajului. Si in alte tari vor fi fi numeroase manifestatii.

Greva si manifestatii in Italia impotriva austeritatii.

O greva de patru ore si manifestatii pe teritoriul intregii Italii au fost organizate miercuri, la apelul principalei confederatii sindicale, CGIL stanga), in cadrul unei zile europene impotriva austeritatii, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Aproape o mie de persoane au participat la o defilare pe strazi din centrul Romei, care urma sa se incheie intr-o piata. Ei ataca, in numele austeritatii, drepturi fundamentale ca dreptul la educatie si la munca. Din acest motiv este important ca .

Manifestatii la Milano si Torino, in cadrul zilei europene impotriva austeritatii

Mii de persoane au participat la manifestatii si marsuri in Milano si Torino, la apelul principalei confederatii sindicale, CGIL, in cadrul unei zile europene impotriva austeritatii, informeaza AFP.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )