Libnet.ro
UNICEF

19:45

Filat, despre Iohannis: e bun si pentru Romania, si pentru Moldova

România Liberă România Liberă,
Filat, despre Iohannis: e bun si pentru Romania, si pentru Moldova

Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat PLDM), in cadrul emisiunii Buna seara de la televiziunea publica TRM. continuă pe România Liberă

Filat: Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova

Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat PLDM), in cadrul emisiunii Buna seara de la.

FOTO: Ce spune presedintele Iohannis despre investitiile germane din Romania

Presedintele Iohannis sustine ca pentru atragerea de noi investitii este nevoie de calificarea tinerilor in intreprinderi care dupa stagiul de pregatire sa fie angajati pe termen lung.

Reducerea comisioanelor interbancare: un lucru bun pentru consumator? Ce vor face bancile si retailerii ca sa acomodeze aceasta masura disruptiva

Comisioanele interbancare la platile cu cardul vor fi reduse in curand, fie pe baza unui proiect de lege redactat de Ministerul de Finante, fie prin introducerea unui regulament european despre care se vorbeste de cativa ani. Teoretic, consumatorul ar.

Guvernul aproba protocolul aditional la Acordul de ajutor financiar pentru Republica Moldova

Guvernul a aprobat un proiect de Lege pentru ratificarea celui de-al treilea Protocol aditional la Acordul privind ajutorul financiar nerambursabil acordat de Romania Republicii Moldova.

Valcov, despre TVA redus pentru lactate: Producatorii trebuie sa ajunga la un consens

Guvernul va lua in considerare propunerea de aplicare a cotei de TVA de 9% si pentru lapte atunci cand va exista un consens intre fermieri si producatori, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov. El a precizat ca fermierii nu au dorit.

S-a dat startul la bilete pentru Romania-Insulele Feroe. Care sunt preturile

Bilete pentru meciul Romaniei cu selectionata Insulelor Feroe, din preliminariile EURO 2016, au fost scoase la vanzare, in mediul online, de catre Federatia Romana de Fotbal FRF).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )