Libnet.ro
UNICEF

08:30

Filialele PSD strang randurile in jurul lui Victor Ponta: Nu trebuie sa isi dea demisia!

Antena3 Antena3,
Filialele PSD strang randurile in jurul lui Victor Ponta: Nu trebuie sa isi dea demisia!

La scurt timp dupa anuntul ca premierul Victor Ponta a fost sub urmarire penala, Partidul Social Democrat a inceput mobilizarea. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, vineri, ca filiala. continuă pe Antena3

UPDATE. Filialele PSD strang randurile in jurul lui Victor Ponta: Nu trebuie sa isi dea demisia!

La scurt timp dupa anuntul ca premierul Victor Ponta a fost sub urmarire penala, Partidul Social Democrat a inceput mobilizarea. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, vineri, ca filiala.

PSD Mehedinti il sprijina pe Victor Ponta

PSD Mehedinti sare in apararea lui Victor Ponta, despre care spune ca trebuie sa isi continue misiunea . Filiala este condusa de Aladin Georgescu, dupa ce procurorii DNA l-au trimis in judecata pentru fapte de coruptie pe baronul PSD, Adrian Duicu.

Rovana Plumb: Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Premierul trebuie sa isi continue mandatul

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, considera ca Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze, declaratie facuta in contextul in care DNA a anuntat ca acesta este urmarit penal pentru mai.

VIDEO Sute de PSD-isti adunati in sedinta au votat sustinerea neconditionata a lui Victor Ponta pentru functia de premier si presedinte al PSD

In timp ce Victor Ponta este presat sa demisioneze, aproximativ 500 de social - democrati timsoreni au participat vineri dupa-amiaza la Conferinta Municipala a PSD Timisoara pentru alegerea noii conduceri a filialei locale a PSD. La sedinta condusa de presedintele interimar al PSD Timis, ministrul Sorin Grindeanu, s-a votat o rezolutie de sustinere neconditionata a lui Victor Ponta.

Dan Sova, la sediul DNA, la scurt timp dupa ce Victor Ponta a parasit sediul institutiei

Dan Sova a ajuns vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Sova s-a prezentat la DNA in jurul orei 12. 00, la scurt timp dupa ce premierul Victor Ponta a plecat de la sediul.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ * ACTUALIZARE 13:22 Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite Premierul Victor Ponta a transmis ca a fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa il demita. ------------ *Biroul Permanent al Camerei se reunese la 17:00 pentru a demara procedurile cu privire la Ponta --- * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ * Ponta prezinta acte in care scrie ca nu a lucrat cu CE Rovinari-Turceni si nu a fost asociat cu Sova ------------ * Senatorul PSD Dan and Sova, la DNA ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Daniel Savu - PSD: Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD, Daniel Savu, a declarat vineri seara, ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in.

Daniel Savu (PSD): Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat vineri seara ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in.

Europarlamentarii PSD il sustin pe Victor Ponta. Singura institutie care poate decide cu privire la viitorul guvernului este Parlamentul

Europarlamentarii PSD au transmis, vineri, un comunicat in care isi exprima intregul sprijin pentru premierul Victor Ponta si guvernul condus de acesta. Acestia au subliniat totodata ca, potrivit unei decizii.

Proteste simultane in Bucuresti si Cluj. Oamenii cer demisia premierului Victor Ponta (VIDEO)

Proteste in care oamenii cer demisia premierului Victor Ponta se desfasoara, vineri, in Bucuresti si Cluj, dupa ce premierul Victor Ponta a fost citat la DNA in dosarul in care este implicat si senatorul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )