Libnet.ro
UNICEF

11:30

FILIPINE: 23 de oameni au murit din cauza taifunul Hagupit. Mii de case au fost distruse

România Liberă România Liberă,
FILIPINE: 23 de oameni au murit din cauza taifunul Hagupit. Mii de case au fost distruse

23 de oameni au murit din cauza taifunul Hagupit si a distrus mii de locuinte in Filipine, iar acum se apropie de capitala Manilla. Hagupit, calificat drept supertaifun in momentul formarii in Oceanul Pacific . continuă pe România Liberă

Filipine: 23 de persoane au murit in urma taifunului Hagupit

Taifunul Hagupit a provocat moartea a 23 de persoane in Filipine si a distrus mii de locuinte, relateaza AFP. Hagupit, calificat drept supertaifun in momentul formarii in Oceanul Pacific, afecteaza de.

Cursa devastatoare catre moarte. Taifunul Hagupit a provocat dezastru in Filipine

Taifunul Hagupit isi continua cursa devastatoare prin insulele Filipine, chiar daca meteorologii l-au retrogradat la nivelul de furtuna tropicala. Cel putin patru oameni au murit si peste un milion au fost.

Toata lumea este paralizata de frica. Taifunul Hagupit a provocat moartea a 23 de persoane in Filipine

Taifunul Hagupit a provocat moartea a 23 de persoane in Filipine si a distrus mii de locuinte, iar in prezent se apropie de capitala Manilla, relateaza AFP. Hagupit, calificat drept supertaifun.

Toata lumea este paralizata de frica. Mii de filipinezi se refugiaza din calea taifunului Hagupit care se apropie de arhipelag

Mii de filipinezi se refugiau vineri in biserici, scoli si alte locuri din calea taifunului Hagupit, care se apropie de arhipelag, afectat frecvent de intemperii care provoaca dezastre, relateaza.

Chisinau: Zeci de masini au fost implicate in accidente si peste 100 de persoane au fost ranite din cauza poleiului

Zeci de masini au fost implicate in accidente la Chisinau in timp ce peste 100 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza poleiului format pe strazile din capitala Republicii Moldova, relateaza Me.

Barack Obama a ajuns la spital din cauza unor dureri in gat

Presedintele american Barack Obama a ajuns la spital. Cel mai puternic om al lumii a fost supus unor analize din cauza unor dureri in gat. Starea presedintelui american nu este grava, insa, la indemnul medicului p.

Taifunul Hagupit face ravagii in Filipine. Cel putin doua persoane au murit si un milion de oameni au fost evacuati din calea furtunii

Puternicul taifun Hagupit a lovit zona centrala a arhipelagului Filipinelor, de unde au fost evacuati un milion de oameni. Operatiunea de evacuare a fost una din cele mai mari din istorie. Cel putin doua persoane s.

Peste 600.000 de persoane au fost evacuate in Filipine din calea Taifunului Hagupit

Autoritatile filipineze au decretat stare de urgenta dupa ce Taifunul Hagupit a lovit sambata orasul Dolores, situat pe coasta de est a arhipelagului. Peste jumatate de milion de oameni au fost nevoiti sa se adaposteasca din calea furtunii, informeaza BBC.

Samsung Galaxy S6 si LG G4 ar putea fi amanate din cauza problemelor cu noile procesoare Qualcomm

Viitoareleflagship-uri ar urma sa fie dotate cu noul Snapdragon 810 , dar uneleprobleme in implementarea procesorului ar putea duce la amanarea lansarii acestora. Samsung Galaxy S5, LG G3, Sony Xperia Z3 si HTC One M8, cele mai importante telefoane cu Android lansate in prima parte a anului au beneficiat toate un procesoare Qualcomm Snapdragon 801. Succesoarele lor ar urma, in schimb, sa fie dotate cu varful de gama al companiei din San Diego, modelul Snapdragon 810. Noi zvonuri indica, totusi, ca [].

Gestul socant la care a recurs un politist din cauza STRESULUI. Si-a explicat fapta printr-un bilet de ADIO

Un politist din Teleorman si-a pus capat zilelor chiar in timpul serviciului cu arma din dotare. Barbatul, de 52 de ani, a lasat in urma un bilet de adio prin care a explicat gestul pe care l-a facut. isi cere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )